|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Το δίλημμα μου είναι το εξής, αν στο μέλλον αποφασίσω να προσθέσω στο ενυδρείο κάτι πιο απαιτητικό (σε παλιότερο ποστ είχα αναφερθεί σε dwarf hairgrass για παράδειγμα), θα μπορώ να ανταπεξέλθω με τα ήδη υπάρχοντα υλικά μου; Για αυτό προσπαθούσα να καταλάβω αν το flourite είναι "εφ όρου ζωής" ας πούμε. Ώστε να μην κάνω αγορά που δεν μου είναι απαραίτητη και που δεν θα με εξυπηρετήσει στο μέλλον. Αν κατάλαβα καλά αφού δεν λιώνει και απλά απορροφάει συστατικά και τα διοχετεύει στα φυτά δεν θα χρειαστεί αλλαγή. Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που έστειλες!
Βαγγέλης Look deep into nature, and then you will understand everything better. -Albert Einstein Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vag123 : 11-08-18 στις 10:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμη για Black sand flamingo | dinnos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-13 23:45 |
Μαύρο υπόστρωμα: σκέτο flourite sand? | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 18-06-11 09:29 |
seachem flourite sand black ?? | vaspiou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 17-03-11 21:47 |