|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα παρει εγω θερμοστατες και μου ηρθαν σε πολυ μικρα κομματακια. και κατι λιπασματα που εντελως τυχαια το κουτι που πουλαγανε ηταν το μισο μεγεθος απο οτι η φωτογραφια που ειχαν στη σελιδα τους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστώ !! |
|
||||
|
||||
![]()
Με μια μικρη αναζητηση εδω λογικα θα βρεις μερικες αναφορες σε εκεινο το καταστημα. Σε ενα παλιοτερο thread, αν θυμαμαι σωστα, ηταν παρον ο ιδιος και εμενα προσωπικα δεν με καλυψε με τα γραπτα του στον διαλογο που ειχε με τους συνχομπιστες εδω. Δεν φανηκε σοβαρος, αν μπορω να το πω ετσι.
Τι υπαρχει εκει που δεν το βρισκεις αλλου? Φιλικα, Γιαννης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο που βρήκα πιο φτηνά και μου έκανε εντύπωση είναι το flourite black sand το 7κιλο αλλά μετά απο σχόλια που διάβασα για τον συγκεκριμένο πωλητή δεν θα τον προτιμήσω. Μίλησα με άλλο μαγαζί τηλεφωνικώς (εξυπηρετικότατος) και εξαιτίας δωρεάν μεταφορικών μου βγαίνει πάνω κάτω στην ίδια τιμή ![]() Υ.Γ. Φεύγει το καλοκαίρι και βάζω μπρος το ενυδρειάκι ![]() Θα σας βομβαρδίσω με ερωτήσεις κατά τον Σεπτέμβρη ![]() Βαγγέλης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο καλοκαιρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιταλική ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες... | pagokoftis | Μεσογειακό | 0 | 18-08-15 19:44 |
ερώτηση | ilias vag | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-01-14 13:49 |
Ιστοσελίδα. Πως κάνω μια; | LAKI | Ιστοσελίδες στο Internet | 31 | 18-06-13 16:29 |
Ερώτηση.... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-11-06 10:19 |