|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τους περισσότερους οδηγούς για κοι αλλά και την λογική, προτείνεται μόνο 1 κοι ανα 1500λ νερό με μικρότερο δυνατό μέγεθος λίμνης τα 4-5χιλιάδες λίτρα ή τα 8χιλιάδες λίτρα ανάλογα τον οδηγό. 500 λίτρα ανα ψάρι του μέτρου δεν θα σύστείνε κανένας που σέβεται τον εαυτό του. ¶ρα η λίμνη κατά τους οδηγούς είναι για 2 κοι μαξ και δεν θα φτάσουν καν τελικό μέγεθος εύκολα λόγω μεγέθους λίμνης. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς/είναι καλό να βάλεις περισσότερα....
Ο Γιάννης odin έχει 300-500λ ελαφρόπετρα στο φίλτρο του, όχι ένα βαρέλι. Η λίμνη του είναι κρυστάλλινη και με πολύ φυσική εμφάνιση, την έχω δει από κοντά και έχουμε κάνει και συντήρηση μαζί. Είναι μια λίμνη να την χαίρεσαι ![]() Δεν νομίζω πως έχει κανένας αυταπάτες ότι με ένα κουβά ελαφρόπετρα ή οποιοδήποτε υλικό θα έχει καθαρή λίμνη με την μέγιστη προτεινόμενη ιχθυοφόρτιση(για παραπάνω ακόμα χειρότερα). Χωρίς επαρκες(δηλαδή πολύ!!) βιολογικό(ή πολλά φυτά), καλό μηχανικό και επαρκή κυκλοφορία νερού, δεν γίνεται τίποτα της προκοπής. Και φυσικά όσο χαμηλότερη η ιχθυοφόρτιση, τόσο πιο βιόσιμα τα πράγματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η λιμνη του odin ειναι ωραια για τα γουστα του. αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που περιγραφω εγω. μεχρι τη σελιδα 7 που αφησα το θεμα του ειχε ενα βαρελι ελαφροπετρα μονο. μετα αρχισαν οι αναβαθμισεις. ωσπου κατεληξε να μοιαζει με aquaponic. καμια σχεση με μια dedicated λιμνη στην οποια αναφερομαι. ακομη και εδω ειναι εμφανες το μοημα του topic. να αποφυγεις λαθη και αναβαθμησεις απο την αρχη με σωστο εξοπλησμο οσο για το bolt λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια ------------------------- Παράθεση:
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 17-07-18 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο νομιζω εισαι σε συγχηση.. η λιμνη μου εμεινε ενα μηνα με το βαρελι που λες αλλα αυτο μικρη σημασια εχει το θεμα ειναι οτι εισαι επιθετικος και εκτιθεσαι. αυτα απο μενα καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
καλο βραδυ Γιαννη
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε την με το καλό τότε και μας λές "τα αποτελέσματα " με τα ανάλογα φωτογραφικά τρικ και βίντεο , όπως έκανες και στο παρελθόν
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σε ποια τρικ αναφερεσαι??
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ποτέ αρχίζεις μ το Καλό???
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις σκάψει???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατροφη και τροφη FD ιδανικη? | Efh | Χρυσόψαρα | 3 | 23-12-11 14:13 |
ιδανικη θερμοκρασια για πλατυ και γκαπυ | takis07 | Ζωοτόκα | 3 | 03-01-11 17:56 |
Ιδανικη φωτοπεριοδος?? | alechandro | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 04-04-09 23:26 |
ιδανικη γεννηστρα? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 10 | 30-10-07 00:23 |
ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ MBUNAS | Lary80 | Malawi | 22 | 05-04-05 23:27 |