|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαίνεται καθόλου καθαρα η φωτό. Ψαξε για physa fontinalis ή Ramshorn snail. Μαλλον τα πρωτα εχεις.
Δεν θα εχουν απολυτως κανένα θέμα. Ειναι ωραιο οταν αρχιζει και φαινεται ζωη στο ενυδρείο ε?
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, ευχαριστώ!! Ναι, είναι!!
![]() ![]() EDIT: Χρειάζεται να τα ταίζω κάτι; Τα βλέπω να σουλατσάρουν στα φίλα των φυτών και στα τζάμια. |
|
|||
|
|||
![]()
θα την βρουν την άκρη τα σαλιγκαράκια αλλά αν θέλεις ρίξε κ εσύ κάτι.
μάλλον για ramshorn μου φαίνεται. έχει στίγματα ? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου φαίνεται να έχουν, είναι και μικρά δεν φαίνεται ξεκάθαρα αλλά έχουν μακρόστενο κέλυφος από ότι έχω καταλάβει, δεν είναι τελείως σαν το κέλυφος του ramshorn, όταν μεγαλώσουν θα φαίνεται καλύτερα
------------------------- Η θερμοκρασία είναι 28.5 συνέχεια σπάνια έχω δει και 29. Μπορώ να την μειώσω κάπως με κάποιον απλό τρόπο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SweepingFish : 15-07-18 στις 17:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Με ανεμιστηρια σε συνδυασμό με έναν ελεγκτή θερμοκρασίας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, όχι ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα. Υπάρχει κάποιος φθηνός ελεγκτής θερμοκρασίας επειδη πηρα και το ενυδρειο και θα ειναι πολλα τα εξοδα :/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο βροχης | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-11-16 23:38 |
Νερο α/ο | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-14 01:45 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
υπερβολικα αρχαριος | fontas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 14:00 |