|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα φυτά που έχω σκεφτεί είναι eleocharis parvula , java moss(πάνω σε κάποια πέτρα) , Anubias barteri var. nana. Από χρόνο έχω αρκετό και από χρήμα κινούμαστε σε φυσιολόγικα πλαίσια. Το μόνο που φοβάμαι μην με βγάλει εκτός προϋπολογισμού είναι το co2 και για αυτό έχω επιλέξει πιο εύκολα φυτά. Το ενυδρείο είναι με καπάκι. Για το τύπο της λάμπας που παίρνει θα σε ενημερώσω αύριο το πρωί. Όσον αφορά το υπόστρωμα της tropica μιλάς για αυτό έτσι; https://misirlis-aquarium.gr/60-ypos...249612007.html ------------------------- Όπως ανέφερα και χθες το ενυδρείο έχει καπάκι και σήμερα προσπάθησα να δω τι λάμπα παίρνει χωρίς αποτέλεσμα. Έβγαλα την λάμπα που είχε πάνω αλλα δεν αναγράφει κάτι πάνω της. Καμία ιδέα ώστε να δω με τι λάμπες είναι συμβατό; Το μήκος της είναι γύρω στα 60 εκατοστά. (Μήπως να ανοίξω άλλο thread; ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vag123 : 27-06-18 στις 10:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hair algae | gergioz | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 19 | 01-03-15 15:51 |
Hair algae στο cuba | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 23-06-11 19:36 |