|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οντως ρειχνω σιδηρο για 3 ημερες
![]() ημερομηνια ληξης =2009 οταν λενε οι οδηγιες να κοιταμε απο πανω τη ενοουνε ...κατι πιο σαφες?? νας σα πω τι σηδhρο βαζω ειναι της < BRUSTΜANN ΤΟ FERROGAN> και για ιχνοστοιχεια ειναι της<BRUSTMANN TO MIKROSAL> οι οποιες ειναι απαραδεκτες εταιριες γιατι ζητανε απο 1 γραμμαριο για σιδηρο και ιχνοστοιχεια χωρις να εχουν μια μεζουρα μεσα....οχι οτι η sera παει καλυτερα με το κουταλακι που δινει με το τεστ ...απαραδεκτο....και απαραδεκτα .... ερωτηση.. υπαρχει περιπτωση να λεει αληθεια το το τεστ και να εχω τοσο μεγαλη απωλεια σε σιδηρο ????? ![]() ιορδανη γιατι να κανω αυτη την αλλαγη παρα τις οδηγιες του τεστ ????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alkis : 25-03-06 στις 00:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν μετρας σιδηρο πρεπει να μετρας μετα απο μικρο διαστημα απο την προσθηκη, γιατι παντα ειναι πιθανο να υπαρχει εντονη καταναλωση και να παιρνεις λαθος μετρησεις αν αργεις. Μηπως κανεις αυτο το λαθος?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το τεστ το κανω την επομενη μερα .... ποτε μετραμε?
δεν πρεπει να εχει κατι σταθερο για οποιαδιποτε ωρα???? δηλ .. μετραμε τη ποσοτιτα που εβαλα ???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alkis : 25-03-06 στις 00:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με το ίδιο τεστ έπαιρνα πάντα 0 στις μετρήσεις κι ενώ ο σίδηρος έπεφτε άφθονος . Το ίδιο μου συμβαίνει και με τα τέστ για φωσφορικά .
Κάνε σωστούς υπολογισμούς σ΄αυτά που ρίχνεις , συχνές-μεγάλες αλλαγές νερού και μην εμπιστεύεσαι τόσο τα τεστ. |
|
|||
|
|||
![]()
αν ξερει κανεις να πει κατι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα τεστ σιδηρου πολλες φορες δεν μπορουν να μετρησουν τον σιδηρο που υπαρχει στα περισσοτερα μοντερνα λιπασματα γιατι ειναι σε μορφη τετοια που να απορροφαται ευκολοτερα απο τα φυτα.
Γενικα αυτη η μορφη λεγεται chelated iron (και μου διαφευγει η ελληνικη ορολογια) Ριξε μια ματια και εδω.. http://bexar-tx.tamu.edu/HomeHort/F1...cles/MAY25.htm Η κεντρικη ιδεα ειναι οτι ο σιδηρος σε chelated μορφες δεν ανιχνευεται απο τα τεστ, ενω υπαρχει. Κανε αυτο που σου λεει ο gaia. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα υγρα τεστ των νιτρικων περιεχουν ΚΑΔΜΙΟ | xouxou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 19-11-06 14:49 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
ΤΕΣΤ | Vasilis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 15-09-04 00:30 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |