|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Gab εδω και χρονια οπως αναφερεις ειναι ελευθερο και ανεξαρτητο δινοντας του τη δυνατοτητα να λεγονται ολα και να συζητιουνται ολα - ειτε προκειτε για καποιο καταστημα ειτε για οποιοδηποτε αλλο! Μαλλον εχεις ξεχασει την εννοια του φορουμ. Φορουμ ειναι διαδικτυακος τοπος συναντησης ... Ο καθενας λεει την αποψη του -αναλογα με την εμπειρια του- και ειναι απολυτα σεβαστη ακομα και λαθος να ειναι στη συζητηση μεσα παρουσιαζονται ολα τα επιχειρηματα. Μπες ... διαβασε τι γραφει ο καθενας και απαντησε με ηρεμια! Οι πιο μεγαλοι επιστημονες ειναι ταπεινοι ανθρωποι και συζητανε ακομα και με καποιον που τους λεει αρλουμπες! Αν δε σου αρεσει ολο το παραπανω μπορεις να μην ξανακανεις συνδεση στο Gab και τελειωσε. Ασε να λενε οτι θελουν ... Παντως ειτε συνδεθεις - ειτε οχι ο καθενας εδω μεσα θα μπορει να πει τη γνωμη του - ακομα και αρλουμπα να ειναι - στο Gab εχει αυτο το δικαιωμα ...
|
||||
|
||||
![]()
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 1000 ΛΙΤΡΑ που να δουλευει σωστα ξαναμιλαμε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι σίγουρος οτι και σε αυτό δεν θα ακούγεται ούτε πιτσιλιά, 4 το πρωί που επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.. εξάλλου ίδια αντλία με των 600 λίτρων θα έχει, Jebao DCT8000.. δεν θα αλλάξει κάτι.. Θα ακούγονται οι αντλίες, το σκίμερ...... νερό να πιτσιλάει, ή μπουρμπουλήθρες δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα... Την υπερχείλιση, προσωπικά, την θεωρώ το σημαντικότερο πράγμα σε ένα μεγάλο ενυδρείο και φτιάχνω ότι καλύτερο εκεί... Θα δείτε και τον σχεδιασμό των σωλήνων επιστροφής, οι οποίοι από την στιγμή που θα κλείσουν οι αντλίες (μέχρι 8000λ/ω που έχω χρησιμοποιήσει), δεν κατεβάζουν ούτε 100ml νερό προς το sump, εκτός το νερό που βρίσκεται ήδη μέσα στις σωλήνες.. οι οποίοι φυσικά είναι ΑΘΟΡΥΒΟΙ, διαχέουν το νερό σε όλη την επιφάνεια της στάθμης του ενυδρείου και δεν φαίνονται γιατί ακολουθούν τη στάθμη του νερου.. Επίσης βαρυτικό manifold για σχεδόν τα πάντα στο sump, απόλυτα σταθερής ροής κλπ κλπ Όλα αυτά υπόσχομαι οτι θα τα φτιάξω από το πληκτρολόγιο, χωρίς να χρησιμοποιήσω κανένα εργαλείο απολύτως!! ![]() Δεν έχω να ξανασχολιάσω κάτι άλλο, ο καθένας κάνει την δουλειά του όπως ξέρει και είναι υπόλογος στους πελάτες του... Φυσικά ότι χρειαστεί η Νικολέτα είμαι στη διάθεσή της και μακάρι να βγάλει άκρη και σύντομα να χαρεί τα ψαράκια της... Αν θέλετε να στείλετε ένα λινκ από την ιστοσελίδα σας, ενυδρείου, από τα τόσα που παρουσιάζετε μέσα, στο οποίο να φαίνεται η καλύτερή σας σωστή υπερχείλιση, με χαρά να το δω, να ζητήσω και συγνώμη για την επιμονή μου.. Ζητάω συγνώμη αν φάνηκα εμπαθής και που σχολίασα με έντονο τρόπο σε αυτό το ποστ, δεν έχω κανένα τέτοιο σκοπό, ξαναλέω δεν είμαι επαγγελματίας, απλά δεν μπορώ γενικά το άδικο, την κοροϊδία και την εκμετάλλευση... Ευχαριστώ.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδη παραγνωριστηκαμε.....
|
||||
|
||||
![]()
δεν στοιχειοθετειται νομικα αυτο που λες.ολοι ειμαστε εν δυναμει πελατες σου.απο την αλλη μερια στον οποιοδηποτε κλαδο,κανενας δεν διεκδικει το αλαθητο του παπα.εκτος απο την επαγγελματικη σου ιδιοτητα,εισαι μελος στο ιδιο forum με εμας.δηλαδη δεν ειναι καποιος ανταγωνιστης σου!τωρα αν καποιος πιστευει οτι θα το εφτιαχνε καλυτερα,ειναι δικαιωμα του.εγω στη θεση σου,θα μελετουσα τo σχεδιο του pagokoftis διεξοδικα.
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Dream Waters δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς από τους διαχειριστές του φόρουμ. Παρέθεσα πιο πάνω τον κανονισμό για να υπογραμμίσω ότι ο καθένας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις απόψεις και τις θέσεις που εκφράζει.
Η συζήτηση εδώ ξεκίνησε επειδή το ζήτησε ένα μέλος που είναι και πελάτης σου και εκφράστηκαν απόψεις για την κατασκευή αφού από το 1ο πόστ η Νικολέτα λέει : "Παιδιά πραγματικά δεν νομίζω οτι είναι φυσιολογικός ο θορυβος και ψάχνω λύση την οποια απο οτι φαίνεται ο ανθρωπος της Dream Waters που πλήρωσα δεν μου την έδωσε εδώ και 2 μήνες" και πιο κάτω γράφει : "Επίσης ο τεχνικός μου από την Dream Waters πράγματι προχτες ήρθε το απόγευμα και κάθισε 4 ώρες γεμίσαμε το ενυδρειο έφτιαξε κάποια μικροθέματακια και καποια άλλα σύντομα θα τα διευθετήσει και το σημαντικότερο όλων είναι οτι ο θόρυβος μειώθηκε κατά 70% για να είμαστε πιο ακριβής . Υπάρχει φυσικά ένα θόρυβος αλλά ειναι πολύ πιο ήπιος και υποφερτός πλέον . Οι ενέργειες του τεχνικού μου πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι σε αντίθεση με άλλες φορές την τελευταία φορά χαρακτηρίζονταν από επαγγελματισμό και πραγματικό ενδιαφέρον να βρεθεί λύση στα θέματα - προβλήματα του ενυδρειου ." Πάρα κάτω λέει: "Η επιλογή η δική μου αρχικά ήταν να γίνει εσωτερικό σαμπ . Αλλά ο τεχνικός μου μου ειπε οτι ειναι πολύ μεγάλος λάθος , γιατι 1. χανεις απο λιτρα , 2. δεν θα έχουν οξυγόνο τα ψαράκια σου και 3. δεν θα μπορείς να βγάλεις τα σφουγγαρια για να τα καθαρισεις . Οποτε με τα λίγα τα πολλά με έπεισε και μου ειπε να κανουμε ενα 300 λίτρα σαμπ ." αλλά εσύ την διαψεύδεις λέγοντας : "H Νικολετα δεν ηθελε εσωτερικο σαμπ για να μη χασει λιτρα." Επαναλαμβάνω ότι όλες οι απόψεις εκφράστηκαν για να λυθούν προβλήματα σε μια κατασκευή δική σου και χωρίς να γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων ποιανού επιλογή ήταν να γίνει έτσι ή αλλιώς (εσύ λες ότι η επιλογή ήταν της Νικολέτας) και δεν υπήρχε πρόθεση από κάποιον να σε δυσφημίσει. Αντί όμως να εξηγήσεις τι έκανες, με ποιά λογική κλπ (για μια κατασκευή που λες κι εσύ ότι δεν σου άρεσε και χρειάστηκαν ώρες για να διορθωθούν κάποια προβλήματα, όχι όλα, όπως γράφει η Νικολέτα ("ήρθε το απόγευμα και κάθισε 4 ώρες γεμίσαμε το ενυδρειο έφτιαξε κάποια μικροθέματακια και καποια άλλα σύντομα θα τα διευθετήσει....") επιμένεις να αντιπαρατίθεσαι με όσους έγραψαν την άποψη τους με μοναδικό αντ-επιχείρημα ότι μιλάς μόνο με κάποιο που έκανε 1000 λίτρα ενυδρείο που δουλεύει σωστά. Παρακαλώ αν έχεις διαφορετική άποψη για τις τεχνικές παρατηρήσεις που έγιναν για την κατασκευή, να την γράψεις. Όλα τα άλλα σε αδικούν και είναι κρίμα. *Βεβαίως μετά από όλα αυτά περιμένουμε και την Νικολέτα να γράψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ φίλε, ειλικρινά δεν έχω κάτι με σένα σαν άνθρωπο, απλά δεν θεωρώ την δουλειά που έκανες σωστή και είναι δικαίωμά μου πιστεύω, από την στιγμή που το στηρίζω με επιχειρήματα...
Είσαι άδικος με όλους όσους έγραψαν εδώ, κοροϊδεύεις τόσο καιρό ότι το ενυδρείο θα έιναι έτοιμο σε ένα μήνα, ενώ το ενυδρείο ακόμα στάζει στις φλάτζες!!! (έχεις πληρωθεί) και εκμεταλλεύεσαι την υπομονή ενός ανθρώπου ήπιων τόνων... Απλά η συμπεριφορά αυτή για μένα δεν είναι επαγγελματική... Από την αρχή μίλησα για συμπεριφορά, τα τεχνικά θέματα λύνονται... Αν θες να μου κάνεις μήνυση, στείλε μου π.μ. να σου δώσω τα στοιχεία μου... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω... Όπως είπα παραπάνω για την κατασκευή δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο.. Καλή συνέχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον να γελασεις πρεπει....
Φιλε dream waters δεν ξερω αν εχεις καταλαβει πως εισαι επαγγελματιας και πρεπει να δεχεσαι τις κριτικες..οταν κατι δεν αρεσει πρεπει να το ακους και να το διορθωνεις γιατι ...ο πελατης εχει παντα δικιο... κι εμεις εν δυναμη πελατες ειμαστε .. με τον τροπο που απαντας κανεις κακο σε σενα και σε κανεναν αλλο... η μονη ταξη που πρεπει να αποκατασταθει , ειναι η δικη σου νομιζω..οποτε καλο για σενα θα ηταν να ληξει εδω το θεμα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τοποθέση σφουγγαριών στο σαμπ και μειωση θορύβου | Νικολέτα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-05-18 09:50 |
Μεγάλο Πρόβλημα!!! | tzetzos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-03-13 18:46 |
Eheim 2213 κλασική περίπτωση θορύβου | medico | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 23-10-10 01:33 |
Mείωση θορύβου σε Red Sea Prizm Pro Skimmer | chrisx | Φίλτρανση | 7 | 10-04-09 08:04 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |