|
|
||||
|
||||
![]()
Πέτρο ο φίλος μας ο oreonymos πρότεινε κι αυτός μια θεραπεία αντιβακτηριακή με την ακριφλαβίνη και μια γενική απολυμαντική/ελαφρά αντιπαρασιτική με αλάτι και σκόρδο. Είναι πολύ λογικές οι προτάσεις του με βάση τα στοιχεία που μας έδωσες.
Εγώ προτιμώ να εστιάζω στο να βρούμε την αιτία της όποιας αρρώστιας και με βάση την αίσθηση μου πρόκειται για συνδυασμό αυτών που ανέφερα (ίσως ανεβασμένα νιτρικά λόγω ταΐσματος, στρες κλπ). Όποια αγωγή/θεραπεία όμως και να διαλέξεις πρέπει να κάνεις αλλαγές νερού. *το "ιχθυολόγος" δεν με πρόσβαλλε. Μακάρι να ήμουν ![]() **δεν έχουμε κλίκες εδώ. Ο καθένας λέει ελεύθερα την άποψη του, χωρίς βέβαια να θίγει τον άλλο και ο καθένας έχει έναν δικό του τρόπο να γράφει και να εκφράζεται και γι αυτό πρέπει να προσέχουμε να μη παρεξηγηθούμε αλά ούτε να παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό. Χαλαρά. Χόμπυ κάνουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο σε ο,τι λες και εννοειται πως δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν..να πεισω τον φιλο Oreonymos ηθελα να μου πει την αποψη του πανω στο θεμα και τον ευχαριστω που μου απαντησε!Προσπαθω τωρα να ανεβασω μερικες προχειρες φωτογραφιες τωρα μηπως βγαλετε καποιο συμπερασμα..παντως επειδη εχω ξαναπερασει πριν καποια χρονια απο ich δεν ειναι ετσι.Αυτο μοιαζει σαν σπυρι που ειναι ετοιμο να σπασει και ειναι σχετικα μεγαλουτσικο
|
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να συμπληρωσεις την φορμα και να ανεβασεις φωτο (ακομα καλυτερα βιντεο).... αρχιζουν οι εικασιες.... και οι υποθεσεις.... και οι ερωτησεις...πχ η ποιοτητα του νερου κτλ
Ολοι θα πουν μια γνωμη... τις περισσοτερες φορες αντικρουομενη.. Επειδη ομως ακουγεσαι αγχωμενος.... θα πω κι εγω την παρλαπιπα μου!!!! Συμφωνω με τον Κλεο, δεν σκουγεται σαν ich....πιθανοτητα αυξημενη για flukes και ακολουθει columnaris... Η πρωτη θελει πραζικουαντελη ... η δευτερη kanaplex_+ furan-2 Διαβασε απο το φορουμ σχετικα ποστ!!!!! Για να μην κανεις φαρμακευτικη αγωγη στα τυφλα... κανε τα sos.... Αλλαγη νερου τουλαχιστον 50%, καθαρισμος υποστρωματος με σκουπα βυθου, χαμηλωσε λιγο θερμοκρασια, αυξησε την οξυγονωση με αεροπετρες η wavemaker, παρε μετρησεις στο νερο σου, μην ταισεις για 2 ημερες, εχε τα ματια σου τεσσερα με στενη παρακολουθηση |
|
|||
|
|||
![]()
https://postimg.cc/image/difxc
![]() https://postimg.cc/image/6ghzqhnxn/ https://postimg.cc/image/fpk60pzff/ ------------------------- Παρεθεσα και μερικες φωτο.Εγω για καποιο εξωπαρασιτο το βλεπω..την φορμα θα την συμπληρωσω το βραδυ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη originalpeter : 01-06-18 στις 18:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λεμφοκυστις, κατα πασα πιθανοτητα,το λογο τον εχει ο δασκαλος!
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη ειναι καλοηθης ογκος?Μου εκανε εντυπωση ομως πως εμφανιστηκε μεσα σε μια μερα!Παρολα αυτα το ψαρι παραμενει απιστευτα κινητικο και μου κανει μουτρα μολις παω μπροστα για να το ταισω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι ογκος,προκειται για ασθενεια που σχετιζεται αμεσα με το stress,τις συνθηκες διαβιωσης,και αλλους παραγοντες!αλλλλλαγες νερου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι λεμφοκύστη την κάτσαμε τη βάρκα
![]() Εγώ ελπίζω σε κάτι πιο ελαφρύ και θα πρότεινα άμεσα θεραπεία με Omnipur της sera που περιέχει την ακριφλαβίνη που ανέφερε ο Δημήτρης. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να διακρινεις αν τα σπυρια ειναι χνουδωτα,και ακανονιστα?κανε εντατικες αλλαγες 1/2 του ογκου του νερου σου,καθημερινα!και λεμφοκυστη να ειναι με καλες συνθηκες,και αυξηση του ανοσιοποιητικου συστηματος γιατρευεται!με το φαρμακο του δασκαλου,θα αποτρεψεις δευτερογενεις λοιμωξεις!!!
------------------------- μπα αν ηταν σοβαρο θα ειχε ανησυχια ο δακαλος!κανε ενα διαλειμα απο το διαβασμα,και ολα θα πανε καλα! ![]()
scapegoat ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oreonymos : 01-06-18 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα; | NikosKoul | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-04-18 12:16 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |