|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω κανενα λογο,να "βαφτισω"καποιο ψαρι,δεν ειμαι εμπορος,αγοραζω ψαρια οπως ολοι μας.το συγκεκριμενο mbipia lutea,μου το εχουν δωρισει ελληνες απο την ουγκαντα,ειχαν επιχειρησεις εκει,και μου το εδωσαν γιατι εφυγαν για γερμανια.σκεφτηκα να σας το αναφερω μηπως και συνεχισουμε τη γραμμη αιματος.δεν ειναι καποιο πανακριβο ειδος,ειναι ομως υπο εξαφανιση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέψου το forum σαν βιβλιοθήκη. Σαν παρακαταθήκη για τους επόμενους μετά από κάποια χρόνια που θα κάνουν αναζήτηση. |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω βαλει στοχο,να ειματε ΟΛΟΙ εδω,γεροι και δυνατοι!και βεβαια να αφησουμε παρακαταθηκη!,αλλα πανω απο ολανα ειμαστε ακομα εδω(το λεει και το τραγουδι)!τωρα θελεις καμια metriaclima να φιλοξενισεις?!
|
||||
|
||||
![]()
off topic
Είχα ζέμπρες. Ευχαριστώ πάντως. Αν δεν βρεις χομπίστες, δοκίμασε σε pet που θα τα κρατήσει αξιοπρεπώς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση για 230-250 λτ | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 21-03-06 13:26 |
Προταση για UV | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-07-05 19:30 |