|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως ειναι!αν γινει και με το νερο καηκαμε!
|
||||
|
||||
![]()
Οταν σε μια χωρα,υπαρχει μια ΔΕΗ ,μια εταιρεια μονοπωλιο ολα αυτα τα χρονια,και καταφεραμε (και μας βαζω ολους μεσα,γιατι δεν φταιει μονο μια διοικηση ή οι εγαζομενοι κτλ)και την χρεοκοπησαμε τοτε δεν υπαρχει αλλη λυση απ την πωληση-σπασιμο-ιδιωτικοποιηση.μας αρεσει δεν μας αρεσει,ετσι ειναι..
Προσωπικα εχω φυγει απ την ΔΕΗ εδω και ενα χρονο και δεν το χω μετανιωσει καθολου.. τωρα το νερο ειναι αλλη υποθεση. Οπως γραφει κι ενας φιλος πιο πανω,ανοιξε η αγορα στην τηλεφωνια και πεσαν οι τιμες κατευθειαν στο μισο, που πληρωναμε στο ΟΤΕ νταβαντιλικι παγιο διχως καμια παροχη..
|
||||
|
||||
![]()
στο ιδιο θεμα,καποιος φιλος ειχε παραθεσει ενα ντοκυμαντερ!δεν γινεται σε ενα μονοπωλιακο προιον εκ φυσεως,να πιστευουμε πως θα σπασουμε το μονοπωλιο!θα επωμιστουμε εμεις τις ζημιες και οι αλλοι τα κερδη!το τιμολογιο της δεη εχει αυξηθει κατα 150%,ενω η ζητηση του ρευματος,εχει πεσει στα επιπεδα του 1969.μην ευλογειτε τις ιδιοτικοποιησεις,εκτος αν εχετε προσωπικο συμφερον!
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και εγω την γνωμη μου για τις ιδιωτικοποιησεις γενικα. Συγκριθηκε, και σωστα,.το νερο και η δεη μετην τηλεφωνια. Ολοι σας εχετε εμπειρια με καποια ιδιωτικη εταιρεια τηλεφωνιας. Πραγματι επεσαν οι τιμες...αλλα ξερετε ποσα πληρωνεται σε σχεση με τις ιδιωτικες του εξωτερικου? Τριπλα. Οταν ολη η τηλεφωνια περασε στους ιδιωτες, μας φορτωσαν μια δηθεν ανεξαρτητη αρχη, την γνωστη σε πολλους εεττ, η οποια πλεον ενεργει με ορους μονοπωλιου. Οι τιμες ειναι φιξ πλεον, ενω οι αυξησεις ερχονται απανωτες, με προσχημα την οικονομικη κριση. Γιατι λετε...μσ γιατι οι μεχρι τωρα χαμηλες τιμες ηταν επιδοτουμενες απο την ΕΕ ακριβως για να μπει μεσα ο οτε κσι να πουληθει κοψοχρονια. Το ιδιο ακριβως γινεται τωρα με την δεη και τους δηθεν εναλλακτικους παροχους. Η τιμη που παιρνετε απο εναλλακτικο οαροχο ειναι επιδοτουμενη. Για να φτασει το ποσοστο της δεη στο 50%. Να πουληθουν τα ορυχεια, να πουληθουν τα υδροηλεκτρικα, να πουληθει η μεταφορα και να εχουμε καμια εικοσαρια χιλιαδες δημοσιους που θα καααααθονται γιατι δεν θα εχουν αντικριμενο πλεον. Και να αγανακτησουμε οι υπολοιποι με τους τεμπεληδες δημοσιους αντι να δουμε πως χασαμε το δικαιωμα να παραγουμε ενετγεια για την χωρα μας. .....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πινακας τιμων νερου περιοχων Αθηνας (ΕΥΔΑΠ) | TRYFONAS K. | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-04-13 18:08 |
Μειωση λογαριασμου ΕΥΔΑΠ | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 26-12-09 13:58 |
τιμες δικτυου ευδαπ κορυδαλλου? | tzimakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-07-07 02:25 |
Ζημιές από την ΕΥΔΑΠ | gemara | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-02-04 01:49 |