|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Pritani........ ΔΕΝ είσαι ακόμη έτοιμος...!
να σου δώσω ένα ζευγάρι αγγελόψαρα που είναι πιό εύκολα να ξεκινήσεις απο εκεί.! ![]() ![]() κατευθείαν να βγάλεις δίσκους και σύ.?! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ειμαι σιγουρος οτη θα τα πας καλυτερα την επομενη φορα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε νικολα. Εις ανωτερα φιλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω μία απορία τι ακριβός είναι αυτό το methylene blue,
διάβασα κάτι για τερατογεννέσεις, πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι δεδομένου ότι υπάρχει έστω και σε μικρή ποσότητα στο aqutan. Έχουμε και μωρά παιδιά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εσένα δεν σου πετάχτηκε ποτέ νερό πάνω σου όταν κάνης διάφορες εργασίες στο ενυδρείο ή δεν σου έσταξε νερό στο πάτωμα όπου μπορεί να παίζει το παιδί.
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήμουν εδώ αν είχε συμβεί αυτό! Γύρω γύρω χαλιά - σαλόνι και .....ξέρεις τι θα γινόταν έ?!
![]() ![]() Προσπαθώ και μέχρι στιγμής ότι μου έχει στάξει είναι υπερβολικά λίγο, δεν πιστεύω οτι με λίγες σταγόνες μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα! Πιστεύω οτι η περιεκτικότητα είναι πολύ μικρή διότι είναι αραιωμένη στα λίτρα του ενυδρείου. Υπερβολική προσοχή βέβαια θέλει στην αποθήκευση των μπουκαλιών με τα χημικά μην τα πιάσει κανένα παιδί και τα περάσει για ποτάκι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναζητειστε το καινουριο National Geographic για να μαθετε ολη την αληθεια για το ατυχο ζευγαρι!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι αυτο μονταζ....η αληθινο......να παω να το παρω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το ''NATIONAL'' !!!!
Συγχαρητήρια pritani για την προσπάθεία σου! Είμαι σίγουρος πως κάποτε θα τα καταφέρεις. Συνέχεισε... |
|
||||
|
||||
![]()
Mα το καταφερε ο ανθρωπος.... αλλα δεν το λεμε....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως απλα ειναι ****φαρδος....????αλλα δεν το λεμε........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε πειτε μου πιο τευχος ειναι να παω να το παρω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
mikele... sorry για την παραπλανηση, το εξωφυλλο ειναι fake. Το εφτιαξα στο photοshop ... μολις ειδα την φωτο που τραβηξα σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να ειναι εξωφυλλο στο NG και το εφτιαξα μονος! Καλη χρονια, μακαρι να τανε αληθεια!
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε μακρι να ηταν αληθινο......καλη χρονια....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mεταφορα Αυγων | celica192tsport | Δίσκοι | 15 | 02-02-06 13:48 |