|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!
Σε ενα ενυδρειο σαν το δικο μου θα μπορουσα να φιλοξενησω μονο φροντοζες; (σαν κ αυτες πχ r/psaria-glukou-nerou/afrikanikes-kuxlides/cyphotilapia-frontosa-5cm-3/) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω διαβασει το αρθρο σου! Ευχαριστω για την απαντηση.
Δεν με ενδιαφερει ο πληθυσμος..σκεφτομουν μαξιμουμ 4 ψαρια. Οπως και να εχει..εδω στην Λαρισα δεν υπαρχει κιχλιδα ουτε για δειγμα. Θα μπορουσες εστω κ με pm να μου συστησεις καποιο μαγαζι ή ιδιωτη το οποιο θα μπορουσε να μου στειλει; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Προσπαθω να συγκεντρωσω μια λιστα με "αναλωσιμα" που θα χρειαστω: - Τεστ για αμμωνια κ νιτρικα - Tεστ για Ph -Τεστ για Gh, Kh - Prime - Τροφη για malawi Ξεχναω κατι;;; Αλλαγη νερου 30% καθε εβδομαδα και σε καθε αλλαγη τι προσθετω στο νερο ιδανικα; Επιπλεον θα ηθελα να μου προτεινετε ενα wavemaker σχετικα οικονομικο καθως δοκιμασα να βαλω εναν κυκλοφορητη sunsun που ειχα απο παλαιοτερο ενυδρειο κ το ενυδρειο γινεται πλυντηριο! Ευχαριστω εκ των προτερων! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!
Νιτρωδη και νιτρικα στο 0, αλλα αμμωνια στο 1 περιπου. Μετραω με τα υγρα τεστ της ΑΡΙ. Εκανα μια μικρη αλλαγη νερου (προσθετωντας prime και βακτηρια)κ ξαναμετρησα αλλα εβγαλε το ιδιο αποτελεσμα. Επιπλεον, πηρα το nano wavemaker της sicce, αλλα δεν ειμαι βεβαιος για την τοποθετηση του. Το εσωτερικο φιλτρο βρισκεται πισω δεξια ετσι οπως κοιταμε το ενυδρειο. Ο κυκλοφορητης που; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Mbuna 200 λίτρα (τελικά Τανγκανίκα) | george140 | Tanganyika | 16 | 11-10-17 19:15 |
Malawi (mbuna) 270 λίτρα | george140 | Malawi | 14 | 03-01-16 13:46 |
Στήσιμο 900 Λίτρα Malawi (τελικά Tanganyika) | billartist | Tanganyika | 32 | 20-10-14 06:34 |
Στήσιμο γαριδοενυδρείου 22 λίτρα | geogo | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 4 | 05-05-11 09:40 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |