|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η ενυδρειακη λογικη με βρισκει αντιθετο ελα ομως που καμια φορα και οι αμερικανοι εχουν δικιο?μπα..δλδ οταν βαλουμε πχ 7 θυλυκα μετριακλιμα 2 η 3 αρσενικα θα γινει το ελα να δεις και θα θες αδιαβροχο για να πλησιασεις το ενυδρειο! τους λιγοτερους καβγαδες παντα τους ειχα οταν οι ψαροσυνθεσεις ηταν με μη συμβατα ψαρια μεταξυ τους που δεν εχουν ανταγωνισμο μεταξυ τους για θαλαμια θυληκες κτλ
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ είμαι σίγουρος γι' αυτό που θα γράψω αλλά... νομίζω πως με τον όρο overstocking, αναφέρονται σε ψάρια που τοποθετούνται σε λάθος όγκο νερού (όπως θα λέγαμε εμείς)... πχ. ψάρια που όταν φτάσουν πλήρες μέγεθος θα είναι 14-15 εκατοστά, αυτοί θεωρούν ότι εφ' όσον είναι ακόμα μικρά μπορεί να μπουν σε 30-40λιτρο. ΑΝ βάλεις λοιπόν 2-3... είναι overstocking.
Τόσο... στόκοι(ν). Τώρα που έχω "σκιστεί" στο διάβασμα για το θαλασσινό... έχω "φρικάρει" τελείως, με τις "αμερικανιές" που βρίσκω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως ειναι απλως ο κλεοβουλος ειχε αναφερθει και στην ψαροσυνθεση σε αυτο ηθελα να απαντησω
|
|