|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφα ψάρια γίνονται φίλε μου.μακαρι να τα χαρείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΩΣ τα δέχτηκες.
Έχουν καταπληκτική συμπεριφορά. ΔΕΝ θυμίζουν απλά τους δίσκους... έχουν πάρα πολλά κοινά... ακόμα και στο αρχικό "τάϊσμα", των μικρών τους. Tο νερό τους θέλει χαμηλότερο ΡΗ, από αυτό που έχεις. Ο διάκοσμος τους είναι προτιμότερο να αποτελείται από ρίζες (στον Αμαζόνιο ζουν... ΜΗΝ το ξεχνάς)... τα δε φυτά συνήθως τρώγονται. Διάβασε μερικά πράγματα στο παρακάτω link... http://diszhal.info/english/cichlids...canthoides.php |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Άρθρο! Με τόσο ψάξιμο πως δεν το είχα βρει!!
Το ΡΗ πέφτει ευκολα.ριζες και λοιπά στο μεγάλο ενυδρείο,με διάκοσμιση κύριος πίσω για να έχουν χώρο να κολυμπάνε. Σε αυτό ότι μείνει από φυτά. Από ζωνανη τροφή θα πάρω bloodworms και καταξιωμένη γαριδουλα.Με τι σιχνοτητα να τα δίνω,μέρα πάρα μέρα? Δλδ μια μέρα sticks και την αλλη bloodworms? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γιατί πέφτει "παπαγαλία"... στα site;
![]() Όπως και μόνος σου έγραψες... είναι σαν τους δίσκους... όσο είναι μικρά θέλουν πολλά τάϊσματα. Επίσης θα ήταν καλό αφού ζουν σε ομάδες, να υπάρχουν περισσότερα τα ψάρια (ότι και για τους δίσκους δηλαδή). Οι αλλαγές νερού... είναι "φάρμακο".- |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ιδιαίτερο το είδος που διάλεξες σου εύχομαι να τα χαρείς... Αμ επιτρέπετε από που τα πείρες και πόσο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ψάρι σίγουρα φίλε να το χαίρεσαι!
Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω τα έφερες από ιδιώτη έτσι? Μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία που θέλω για να φέρω ψάρι μόνος από εξωτερικό?
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα,
απο γνωστο καταστημα στην Αθηνα τα πηρα.Τα συσκευασανε σε σακουλες μεγαλες,μεσα σε φελιζολ και σε χαρτινι κουτα.Τα παρελαβε φιλος και τα εστειλε με λεωφορειο Παξους.Ολη η ταλαιπορια τους ηταν 20 ωρες και ηρθαν μια χαρα. Απο εξωτερικο για να ερθουν γρηγορα θα πρεπει να ειναι με αεροπλανο και να μην τα βαζουν σαν αποσκευη,αλλα στην καμπινα.Νωμιζω στην Ελλαδα υπαρχουν οτι ψαρια ζητησει ο καθενας και δεν αξιζει το ρισκο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προταση φυτου για ενυδρειο με Uaru | weber45 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-03-16 01:16 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |