|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση από όπου πέρασες κι εσύ όπως μου είπες. Μετά το "μπάτε σκύλοι αλέστε" που επικρατεί μέχρι στιγμής στο ενυδρείο, επιτέλους αρχίζω να κατασταλάζω στα είδη που μου αρέσουν περισσότερο (όπως πχ τις μελανοταινίες και τα Microgeophagus altispinosa (The Bolivian Ram-Ruby Cichlid) τα οποία είχα πολύ παρεξηγημένα κάποτε). Οπότε, να πώ τη σύνθεση που θα ήθελα στο ενυδρείο μου (σκεπτόμενη και αυτά που μου είπες) ώστε να μου πεις τη γνώμη σου??? Τις μελανοταινίες μου που κολυμπάνε στη μέση, τα Bolivian Ram-Ruby Cichlid τα οποία κολυμπάνε κάτω, και τα 2 σκαλάρια μου τα οποία κολυμπάνε ...όπου θέλουν ![]() ![]() ![]() (Α.. και ο.... "Αγγελος" βέβαια (silver shark), ο οποίος είναι εκτός συναγωνισμού λόγω του πιτσιρίκου. Αυτός έχει ασυλία!!!) ... για σκέψου το.... ένα "τοπίο" γεμάτο μελανοταινίες και bolibian ram, και δύο σκαλάρια να ξεχωρίζουν..... πω πω...!!! ... εικαστική παρέμβαση στο χώρο...!!! (τι γράφω η δικιά μου ![]() ![]() ![]() ![]() Α... και να μην ξεχνάμε και τον "μαϊντανό" της υπόθεσης... τον Αγγελο. Τι λές? Παίζει τέτοια σύνθεση? (μαζί με τους "εργάτες" ,που λές κι εσύ, βέβαια) |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.fishprofiles.com/profiles...m=Melanotaenia
δες για πληροφοριες στις μελανοταινιες εδω για να βρεις και τα ειδη που εχεις....Απο οτι διαβασα ειναι ανθεκτικα ψαρια οσο αφορα τις συνθηκες νερου....τα ραμς θελουν ελαφρα χαμηλο Ph γυρω στο 7. Tα αγγελοψαρα κολυμπουν ψηλα αλλα ενδεχεται να ειναι επιθετικα στα αλλα ψαρια, δεν νομιζω ομως να εχουν προβλημα οι μελανοταινιες.....Σιγουρα ομως καλο ειναι να μας πει καποιος πιο ειδικος στις μελανοταινιες!!!! Το σιλβερ σαρκ πρεπει να ξερεις οτι μεγαλωνει αρκετα και θελει σιγουρα μια ομαδα απο αυτα για να ειναι χαρουμενο.....Ειναι πολυ ομορφος κολυμβητης και θελει μηκος για να κολυμπαει.....Νομιζω οτι ενα ισον κανενα αλλα αφου ειναι αδυναμια........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Απλά επειδή όπως ξαναέγραψα, τώρα με την αλλαγή και τη διαφορά μεγέθους του παλιου ενυδρείου με το νέο, εμένα μου φαίνεται ακόμα ότι χωράει κάτι εκατομμύρια ψάρια....ε... μην καταλήξω και δεν ξέρω που να τα χωρέσω. Γιαυτό και ρωτάω. Υ.Γ. thanks για το link |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μελανοταινίες είναι ανθεκτικά και ειρηνικά ψάρια, αντέχουν σε διαφορετικές συνθήκες και από αυτή την άποψη ταιριάζουν με πολλά άλλα ψάρια.
Γ’αυτό, δεν υπάρχει λόγος (προς το παρόν) να τις απομακρύνεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαριλένα, αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις (είπαμε εκτός από τον άγγελο) και να στήσεις ένα οικοτοπικό ενυδρείο με βάση τις μελανοταινίες θα μπορούσα να συμβουλευθώ την βιβλιογραφία μου και να σου προτείνω φυτά και ψάρια.
Θ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
στήσιμο ενυδρείου για κλαδέματα | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-02-03 01:45 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |