|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ντε! Το θέμα είναι πως το (επιεικώς) άθλιο έπιπλο που έχω ήδη με μελαμίνη κάτι σαν ξύλο θα βελτιωθεί αισθητικά σε σημείο που να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση (βλ. καρυδιά). Μία σκέψη είναι ταπετσαρία.
Το βάψιμο το είχα αποκλείσει. Η "ευρώπη" είναι το σαλόνι του σπιτιού μου και το "ελληνικό πρωτάθλημα" το έπιπλο του ενυδρείου. Κατάλαβες (κάπως)? Έχω και ιδιόμορφο χούμορ. Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
τα μπλεξαμε η κανω λαθος?
η μελαμινη ΔΕΝ ειναι ξυλο. ειναι επενδυση που βαζουν σε νοβοπαν κλπ κλπ. εδω μιλαμε για ξυλα η παραγωγα ας πουμε οπως το νοβοπαν η το mdf, που δεν εχουν επενδυση απεξω. δηλαδη αν κολλησουμε τζαμι πανω σε ξυλο θα περιμενουμε να πιασει το βερνικι ?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ φταίω γιατί είμαι τελείως άσχετος. Για μελαμίνη μιλάω (νόμιζα ότι είναι το ίδιο με mdf).
Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έπιπλα των ευρωπαίων ειναι συνήθως νοβοπάν μελαμίνες.
Σαφώς και έχουμε καλύτερα έπιπλα των ευρωπαίων ένεκα γούστου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δηλώνω βαλκάνιος
![]() Θ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |