|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα! ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα αυτο το κατατημα; και αν εχει καποιο αλλο κινεζικο για φτηνα φιλτρακια κτλ. μονο στα πετ σιτι εχω βρει κινεζικα αλλα τα εχουν σε τιμες μαρκας!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κανονικότατα φίλε,πηγα πριν 2 εβδομάδες κι αγόρασα έναν θερμοστατη 100W,φιλτρα εσωτερικα ποικιλια σε μεγεθη αλλα το εξωτερικό αν θυμαμαι καλα στα 80+¤,το θεωρω ακριβο,ειχα αγοράσει στα ιδια λεφτα εξωτερικό της Elite απο καταστημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια. ελπιζω να το βρω ! προσπαθησα να δω με google street view αλλα δεν πηρε κατι το ματι μου! ειμαι και λιγο ασχετος με τη περιοχη γενικα...
------------------------- θα μπορουσε μηπως κανενα τσακαλι - ιχνηλατης να μας ποσταρει pin sto google maps για το που ακριβως ειναι; ------------------------- λοιπον πηγα σημερα και το ξηλωσα! να και το στιγμα στο χαρτη. εχει ενα βενζιναδικο 200 μετρα μετα ειναι. https://goo.gl/maps/GAD8KX7Pw3M2 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karxarini : 16-04-18 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το εβλεπα εχτες θα σου ειχα απαντησει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε πειραζει , βοηθησε το βενζιναδικο της γειτονιας
![]() λοιπον : 2 300αρηδες θερμοστατες με 7ε εκαστος εσωτερικο φιλτρο με 2500λ/α και 4 διαμερισματα με σφουγγαρι 13ε αεραντλια 5w με 2 εξοδους 4λ/ω 6-7 ε led βυθου 40 ποντους περιπου με 7-8ε σφουγγαρι για φιλτρο αεραντλιας με 3.5 ε γενικα οπως καταλαβατε στηνω κατι μεγαλο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδε κανεις αν εχει κανενα φωτιστικο για ενυδρεια μεγαλα .
1.20 |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει διαφορα φωτιστικα αλλα οχι για ενυδρειακη χρηση. Οταν ειχα παει παλιοτερα, δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κινέζικο ντοκυμαντέρ "Χρυσόψαρο" | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 3 | 23-10-13 17:24 |
κινέζικο ενυδρειομάγαζο | kostas82 | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 17-04-13 00:21 |
πετρες απο πολυκαταστημα! | Commando | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 04-09-12 22:59 |
έτοιμο κινέζικο καπάκι; | karxarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 28-03-12 13:42 |