|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ξερω! Αλλα σε περιπτωση που γυρισεις το ενυδρειο σε λεντ ενας led controler απο Κινα ειναι οτι πρεπει με 2-3 ευρω το πολυ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως! Υπαρχουν κ αλλα τετοια.
Επισης ειναι τοσο γαματο το broadlink που οπου και να το βαλεις πιανει, δε χρειαζεται να εχεις και απολυτη απευθειας οπτικη επαφη. Εχω παραγγελει ενα τετοιο led controller αλλα μαλλον θα κανει κανα δυο μηνες να ερθει! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοούσα να το "αναπτύξεις" κι όλας... σε τι χρειάζεται στο ενυδρείο και πως το λειτουργείς εσύ.
Η τελευταίες παραγγελίες μου από ebay... παραδόξως έρχονται σύντομα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το μονο που ισως αποτελεσει ενα μικρο προβλημα ειναι στο ανοιγμα αν θα ανοιγει ντιμαρισμενο στο πιο χαμηλο ή οχι, αυτο παει αναλογα τον controller.
|
||||
|
||||
![]()
Η ανατολή - δύση... προγραμματίζεται (έχει χρονοδιακόπτη όπως έγραψες)... και προσπαθώ να καταλάβω... σε τι απαιτείται ο controller... προφανώς για το ντιμάρισμα των λεντ... σωστά;
Ξεκινάει όμως από το 0 και ανεβάζει... καθώς και το αντίστροφο; Σε πόσα watt είναι για κάθε κανάλι... ή είναι ανεξάρτητο, το σύνολο τους; Απορίες προσπαθώ να λύσω... εγώ έχω άλλο σύστημα, με παρόμοια τιμή.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|