|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Κλεοβουλε!
Πετρουλες θαμμενες, σωστα? Απλα τοποθετηση κατα μηκος για προστασια ή να δεσω κανονικα τη ριζα? Με την αμμο που ειναι κατα μεσο ορο 6cm υψος, ειμαι ενταξει ή χρειαζεται να προσθεσω? (εκτος απο τα δυο σημεια κατω απο τις πετρες που υπαρχει το dow) Πανεμορφα ολα τα ειδη που ανεφερες. Το ενα ζευγος juli ειναι δεδομενο λοιπον. Οταν λες χαρεμι απο caudopunctatus ποσα ατομα? 3 ή 4? Ζευγος θα φαινονται καπως λιγα μαζι με τα δυο juli.... Πολυ χαιρομαι που εστησα ενυδρειο μετα απο τοσο καιρο, δε το χορταινω με τιποτα!!!!!! ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kill_bill : 21-03-18 στις 21:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε μου, καλη αρχη ευχομαι
![]() Ευχαριστώ φίλε μου να ήμαστε καλά να χαιρόμαστε τα ενυδρεία μας! |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον επειδη εκει στα σαλιγκαρια θα γινει χαμος σου ειπε ο Κλεοβουλος να την στερεωσεις. Σκαβουν απιστευτα απο οτι εχω δει σε αλλα ενυδρεια στο youtube. Εγω θα εβαζα το φυτο μαζι με το αλλο πισω δεξια.
Ειναι παραπολυ ομορφο ομως να το χαιρεσαι και καλογεμιστο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη μεση δεν ειναι ενα φυτο, υπαρχουν 3 κρυπτοκορινες (δε φαινονται απο την προσοψη) και βαλισνεριες τερμα πισω. Σκοπος τους ειναι να οριοθετησουν το χωρο στα δυο και να ελαχιστοποιησουν την επαφη που θα εχουν πετροψαρα και κοχυλοψαρα για πιο απροβληματιστη συμβιωση. Η τερμα δεξια κρυπτοκορινα ειναι καθαρα αισθητικη αποψη και οι τερμα αριστερα βαλισνεριες το ιδιο (συν οτι χαζοκρυβουν εισαγωγη και θερμαντηρα). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη ψαριών από Τανγκανίκα στα μαγαζιά αλλά πολλά είδη τα φιλοξενούν συνχομπίστες και μπορούμε να πάρουμε από γέννες τους. Κάποια καταστήματα κάνουν κατά καιρούς και προπαραγγελίες. Δυστυχώς μας βλέπω να γυρνάμε στις παλιές "κακές" εποχές που οι τρελαμένοι φέρναμε ψάρια μόνο με παραγγελία ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσον αφορα την ενδεια που υπαρχει τη καταλαβα για τα καλα τωρα που ξαναπιαστηκα, μιας και ειχα να πατησω σε μαγαζια του ειδους για παρα πολυ καιρο. Και οχι μονο σε ζωντανα, αλλα στα παντα. Ραφια αδεια, ενυδρεια αδεια, φωτα κλειστα για οικονομια, ανυπαρξια στοκ σε βασικα ενυδρειακα ειδη, τιμες οπως παντα στα υψη και μη χειροτερα. Οχι ολα τα καταστηματα αλλα η γενικη εικονα ειναι τουλαχιστον απογοητευτικη. Το φανταζομουνα απο την αρχη οτι θα εχω κατα 95% προβλημα στο να βρω ψαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
Οι προτάσεις μου προσπαθώ να είναι με είδη που σχετικά πιο εύκολα θα βρει κάποιος από συνχομπίστες/μαγαζιά.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να προτείνω συνδυασμούς με είδη που έρχονται σπάνια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω από αυτά που σου είπε ο Κλεόβουλος σε αυτό το μήκος...
Πάντως αν αποφασίσεις να βάλεις μόνο Brichardi έχω να σου δώσω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρειαζομαι λιγο χρονο για να δω αναλυτικα πληροφοριες για το καθε ειδος. Απο αυτα που ειπωθηκαν παντως, με ενα ζευγος J.transcriptus και με ενα χαρεμι 4 ατομων N.caudopunctatus ειμαι ικανοποιημενος απο το οπτικο μερος. Βrichardi για ποσα ατομα μιλαμε αν ειναι species tank? Aπο στησιμο θελουν κατι το διαφορετικο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλουν πέτρα αρκετή, τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούνται σπηλιές.. Φυτά αυτά που έχεις βάλει είναι κομπλέ επίσης. Κι ένα βίντεο από το δικό μου ενυδρείο, για να καταλάβεις τι χρειάζεται αυτό το είδος. https://youtu.be/vUUWDeXqKvA |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο mini-Tanganyika με multies!!! | vagosf | Tanganyika | 23 | 11-11-15 15:06 |
Παρουσιαση mini tanganyika | christos har | Tanganyika | 35 | 30-12-13 08:52 |
60 lit Mini Tanganyika | ΠΑΝΟΣ | Tanganyika | 19 | 19-04-11 17:16 |
Από φυτεμένο με ζωοτόκα σε Mini Tanganyika | fillmore | Tanganyika | 2 | 20-10-09 22:51 |
Παρουσιαση Mini Tanganyika | Sta8hs000 | Tanganyika | 6 | 08-10-09 16:12 |