|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεμη τα φυτα τα βλεπω σε καλη κατασταση χωρις ελλειψεις.Εμενα hair algae μου παρουσιαζε σε περισια θρεπτικων.οταν εβαζα παραπανω ιχνοστοιχεια και σιδηρο!
|
||||
|
||||
![]()
Λες Δημητρη ε;κοιτα εχω φτιαξει διαλυμα 6γρ tnc trace σε 250μλ νερο και ριχνω 15 μλ τη βδομαδα σε 3 δοσεις..Σου φαινεται πολυ; εξτρα σιδηρο εχω καιρο να ριξω.
|
||||
|
||||
![]()
Ας κανω κι εγω ενα update μετα απο καιρο
![]() το ενυδρειο οπως ειναι τωρα.. ![]() ![]() Γεννητουρια απο sterbai, εχω μετρησει 4 ψαρακια,φωλιαζουν μπροστα μες στην althernathera και τη blyxa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παιδια ξερω,ειναι μπουκωμενο προσπαθω να κραταω τις γραμμες αλλα με τοσα φυτα δυσκολο.. οτι προλαβαινω ενα κλαδεμα μιση ωρα πριν την αλλαγη νερου..επικειται rescape με την πρωτη ευκαιρια.. Επισης το ενυδρειο πλεον τρεχει με 2 εξωτερ. φιλτρα και εσωτερικο ριακτορα ferplast,ο οποιος κανει φοβερη δουλεια με τη διασπαση του co2 κι ουτε δειγμα φυσαλιδας αλλα και αλγης!!
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και πυκνοφυτεμένο όπως λες, είναι φανταστικό!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο Θεμη.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο. συγχαρητήρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος ενας μαγος στο φυτεμενο εδω
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Driftwood paradise | Rat. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 01-03-17 08:01 |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |