|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα.
Το έβγαλά το σωληνάκι από το reactor και ανακάλυψα ότι "κατουράει" ![]() energy52, για το μανόμετρο να μην πάθει κάτι όχι η μικρομετρική. (Φωτό 1 και 2) Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τους δύο σας(και όχι μόνο)! sarpijk, ξεκίνησα την λίπανση σήμερα, αυτή που προτείνει η seachem, όμως επειδή φοβάμε το φώσφορο δεν έριξα.... Πάντως να αναφέρω για την καταγραφή ότι έχω μύκητα στο ξύλο που έχω βάλει και ότι επεκτάθηκε στα βοτσαλάκια από κάτω και δεν μπορώ να καταλάβω αν κόλλησε πάνω στα φυτά ή αν απλά είναι άλγη (φωτό 3), τα έχω καθαρίσει τώρα και με βλέπω να βγάζω το ξύλο για καθάρισμα γιατί με το σιφονάρισμα δεν καθαρίζει όλο και νομίζω ότι έχει αρχίσει να φεύγει. ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 317 | 14-01-18 18:06 |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Μικρό 40 λίτρων κοινωνικό | aspygr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 17-11-10 01:50 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |