|
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτο που είναι μία φροντόζα είναι αρσενικό μπουρουντί.Τα τρία είναι zambia
Από τα τρία ένα είναι το αρσενικό το σκούρο.Αυτά τα τρία δεν πουλιούνται .Το μπουρουντί και κάποια μικρότερα πωλούνται.Δεν αποφάσισα να διακόψω με τις φροντόζες.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο και τα 4 ψάρια που βλέπω στις φωτογραφίες είναι κατά τη γνώμη μου burudi. Για όλα ισχύουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρω παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη δεν επιμένω απλά σού λέω οτι δεν είναι ίδια με burundi πού έχω δει σε αυτό το μέγεθος.Δες αυτη την φωτό από το frontosa.com και πές μου τι είναι
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο το ψάρι της photo θα έλεγα ότι είναι burudi αν κρίνω από το κεφάλι του ψαριού αλλά η πρώτη ρίγα μπροστά από το μάτι αν προσέξεις δεν έχει κατεύθυνση απόλυτα προς τα επάνω αλλά κάνει γωνία με στοφή προς τα μάτια. Αυτό μπερδεύει λίγο τα πράγματα. Η μεγάλη ανάπτυξη του καρούμπαλου όμως έχει παραμορφώσει ίσως και την κατεύθυνση της ρίγας. Σε πιο μικρή ηλικία η αναγνώριση ίσως ήταν πιο σίγουρη.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι burudi ή διασταύρωση durudi με κάτι ακόμα (και όχι zambia blue που γράφει ο ιδιοκτήτης της) Αυτή είναι μια ωραία photo από zambia blue όπου φαίνεται καθαρά η πρώτη ρίγα ανάμεσα στα μάτια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
C. Frontosa - NEO site - photos/videos ... by iliovas | iliovas | Tanganyika | 4 | 08-04-05 18:04 |
Taisma Frontosa | AlGOUR | Tanganyika | 8 | 19-01-05 15:09 |
Blue Acara | Tolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 28-12-02 04:30 |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |