|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν ενοχλεί το ένα είδος το άλλο ποτέ!!! Το ενυδρείο είναι δίπλα στο κρεβάτι μου και τα χαζεύω συνεχώς!! Θα το είχα παρατηρήσει!!
Μεταξύ τους φέρνουν σβούρες γύρω γύρω όλο το ενυδρείο συχνά!! Είναι τέτοια η ταχύτητα, που απορώ πως δεν χτυπάνε πάνω στο ξύλο!! Δεν τα προλαβαίνει το μάτι σου!! Πιθανώς το ενυδρείο να είναι μικρό για τόσα ψάρια!! Δεν ξέρω αν φταίει αυτό όμως!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα...πρωτη απαντηση μετα απο 7 χρονια στο forum....εχοντας τιγρακια για αρκετα χρονια εχω να σου πω πως ειναι ψαρια που δεν θελουν αλλη παρεα στο ενυδρειο...φαντασου πως ειχα τιγρακια 3 διαφορετικων χρωματων κ ηρεμησαν γενικα μονο οταν αφησα ενα χρωμα...ιδιαιτερα ψαρακια...αν εξαιρεσεις 2 φορες ich,2 swim bladder κ κανα 2-3 κανιβαλισμους δεν ειχα θεματακια...ειναι λιγο ευαισθητα..
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα πιστευω οτι το ενυδρείο ειναι μικρό για tiger barb και πέφτει ξύλο. Σε high tech φυτεμενα τα εχω δει να πηγαίνουν περίφημα και να εχουν και γέννες. Αλλα σε ενυδρεία με λιγα φυτά και κατω απο 150 λιτρα εχουν θέματα.
Το ενυδρείο σου ειναι πολυ όμορφο.😊
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε λες να φταίει το ότι έχω τσαμπουκάδες μέσα και φεύγουν?? Γιατί το κυνηγητό πάει και έρχεται... Και τι κάνω?? Να τα δώσω πίσω στο petshop?? ------------------------- Παράθεση:
Μάλλον έχεις δίκιο, φταίει το μέγεθος του ενυδρείου!! Γενικά έχω πολλά ψαράκια και ας είναι το νερό μου καθαρό, έπεσα κι εγώ που έκραζα στην παγίδα προφανώς... Οπότε μάλλον θα τα δώσω σε κάποιο μεγαλύτερο ενυδρείο!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 25-02-18 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η τιγρακια μονα τους η δωστα πισω....
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tiger Barbs + Cherry Barbs? | DEXFISH | ¶λλα ψάρια Ασίας | 15 | 03-11-16 20:51 |
Συγκάτοικοι με tiger barbs | planetgeo7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-08-15 06:23 |
Tiger Barbs | Stratoss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-01-12 11:49 |
tiger barbs! help! | omiroswagdy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 02-09-11 19:34 |
Tiger Barbs | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 17-11-06 20:22 |