|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω φίλε μου ! δηλαδή αν είχα γατοτροφη κ προσπαθούσα μπας κ φάει το χελακι μου θα σημαίνει ότι ταΐζω με γάτες τα ψάρια μου (εγώ ο βάρβαρος ) . Κάτι άλλο εννοεί ο Κλεόβουλος που εκτιμώ την άποψη του όπως κ τον άλλων παιδιών στο φόρουμ !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια είναι ότι δεν συνοδεύεται η λέξη με flakes πχ ή pellets και μάλλον παρεξηγήθηκε ο γραπτός λόγος. Αν και εσύ καταλάβαινες ότι κάποιος άλλος συγχομπίστας ταίζει με ζωντανά ψάρια το χέλι του θεωρώ ότι και εσύ βάρβαρο θα τον έλεγες. Νομίζω λοιπόν ότι πρόκειται για παραξήγηση στα γραφόμενα σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο τραβηγμένο άλλα ένταξη λάθη γίνονται.......
Και μια κ τέθηκε θα ήθελα να πω τη γνώμη μου περί βαρβαρότητας . Θα είμαι βάρβαρος αν σκοτώσω για να παίξω , να δω πως πεθαινει ένας ζωντανός οργανισμός μικρός η μεγάλος . Αν το σκοτώσω για να φάω η να ταΐσω την οικογένεια μου δεν είμαι βάρβαρος κ αν αναγκαστώ να συντηρήσω τη τροφή μου , για αργότερα ας πούμε, να καταψύξω να αποξηράνω , μπορεί να ειναι σκουλήκια , μπορεί χρυσόψαρα , γουρουνάκια , κότες , αγελάδες ..........δεν θα είμαι βάρβαρος !? Ακόμα το ρεύμα που καίω για το ενυδρειο μου γεμίζει το σπίτι μου με καπνιά ίσαμε με 10 φόρες τη μέρα , άλλα ευτυχώς πάει αλλου σε κάποιο άλλο σπίτι , όταν πιάνουν οι προσευχες μου να μην γίνει καμιά στραβή στο πυρηνικό εργοστάσιο πάνω από το κεφάλι μου ( ένταξη αυτό ειναι χειρότερο )....ειναι ατελειωτη η λίστα που θα μπορούσα να γράψω , κ ας πούμε είμαι καθωσπρέπει βάρβαρος sory αν σας κούρασα Και αν ειναι δυνατόν τι φάρμακο να ρίξω για τα μαύρα σημάδια που έχουν τα φιδάκια για να μην κάνω πειραματα Ευχαριστώ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου εχεις απαντήσει ακόμα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 18-02-18 στις 18:30 |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείς αν βλέπω κάποιο εξόγκωμα ?
Τσιμπούρια ξέρω τα παράσιτα που γατζονονται στα ζώα από τα χόρτα κ μοιαζουν με μεγάλες φούσκες με αίμα κ στη μια άκρη έχουν πόδια Αυτό στο φίδι ειναι λεκές μαύρος , 2 λέπια έχουν μαύρο χρώμα , κ ένας πιο πισω λεκές ανοιχτόχρωμος , εξόγκωμα δεν διακρίνω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά την ασθένεια δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά πιστεύω τα σημάδια είναι από κάποιο εξωτερικό παράσιτο που με σωστές συνθήκες νερού τα ψάρια θα το ξεπεράσουν. Αν δεν είχες τα loaches θα πρότεινα μια αγωγή με αλάτι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ Κλεόβουλε λάθη γίνονται
Δεν ξέρω τι ειναι loaches και black spot disease Δήμητρα Αλάτι έχω το aquarium salt της API . Να ψάξω για τις αναλογίες που πρέπει να ρίξω στο νερό η χρησιμοποιείτε αλλιώς ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι σαλιγκάρι ειναι αυτό; | Da Gypsy Fish | Σαλιγκάρια | 5 | 29-02-12 11:15 |
Αυτό ειναι μπουκωμα? | imichal | Malawi | 25 | 17-09-08 06:57 |
Τι σαλιγκαρι ειναι αυτό? | manousos | Σαλιγκάρια | 1 | 13-09-08 20:31 |
Τι ειναι αυτό ρε παιδιά??????? | manolis_giouvanakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-02-08 03:27 |
Tι ειναι αυτό...? | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-09-07 13:19 |