|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επανεκκίνηση!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή επανεκκίνηση όλα μου φαίνονται καλά Αν και το ενυδρείο είναι λίγο κοντό αν κρατηθείς σε λίγους δίσκους και όχι σε τεράστια μεγέθη ψάρια όλα θα πάνε καλά .
Τώρα όσο αφορά την τύρφη εγώ την έβαζα μέσα στο βαρέλι προετοιμασίας του νερού πιο εύκολα και πιο κάθαρα
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες πάλι στο χόμπι,η μόνη μου ένσταση είναι το πλάτος του ενυδρείου,πολύ στενό για δίσκους.
Εγώ τύρφη δεν θα έβαζα αλλά θα έριχνα τις σκληρότερες με νερό α/ο +νερό προφίλτρων με μετρητή tds.¶ν έβαζα τύρφη θα ήταν μόνο για να μου δώσει μια βιοτοπική χροιά στο οπτικό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια και αναμένουμε οπτικό υλικό για οφθαλμόλουτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε η προμηθεια της αμμου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμαστηκε και το φωτιστικο βιδωμενο πανω σε πλαστικο ηλεκτρολογικο καναλι προσωρινα, θα γινει ξυλινη κατασκευη σαν το καναλι περιπου. Αποτελειται συνολικα απο 17 λεντ 3w το καθενα. Τα 12 ειναι 6500χρωμα και τα υπολοιπα 4000.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Set up στο Δισκάδικο... | stanlee | Δίσκοι | 15 | 07-05-14 22:43 |
Να και το δικό μου δισκάδικο | mcxatz | Δίσκοι | 39 | 10-06-11 23:08 |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |