|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και να ασχοληθείς, κανείς δε λέει το αντίθετο. Απλά, το ενυδρείο που έχεις είναι υπερβολικά μικρό για χρυσόψαρα και πρέπει να αποφασίσεις τί θα κάνεις. Αν θες να κρατήσεις τα ψάρια πρέπει να πας σε ένα μεγάλο ενυδρείο, διαφορετικά τα δίνεις και φτιάχνεις κάτι με το ενυδρείο που έχεις.
Για την ώρα δώσε κάποιες πληροφορίες ακόμα και ειδικά για το φίλτρο που έχεις και αν είναι στρωμένο ή όχι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι στρωμένο και θα πρέπει να δεις τί θα κάνεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου μπορεις ν ασχοληθεις και να φτιαξεις κ ενα πολυ ομορφο ενυδρειο με ψαρακια που ταιριαζουν στα λιτρα σου. το ενυδρειο σου ειναι περιπου 36 λιτρα καθαρα αν δε κανω λαθος.
θα σε συμβουλευα να δωσεις τα χρυσοψαρα που ειναι για ΠΟΛΥ μεγαλυτερα ενυδρεια [ενα χρυσοψαρο θελει μονο τ περιπου 40 λιτρα] να διαβασεις τα υπομνηματα στην ενοτητα των αρχαριων για το στρωσιμο στρωσε το ενυδρειο σου και σιγα σιγα θα σε βοηθησουμε κ εμεις εδω να κανεις σωστες επιλογες κ να το απολαυσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως μπορω να ανεβασω φωτο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
dophin kf350 αυτο το φιλτρο εχω .εδω το ενυδρειο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια σου ειναι με μονη ουρα, πράγμα που σημαίνει ότι μεγαλωνουν πολυ και χρειάζονται ενυδρείο με μηκος, το λιγότερο 1.20 μ.
Τα χρωματιστα χαλικια, πλαστικα φυτά κλπ καλο ειναι να βγουν. Γενικα επειδή έχεις ξεκινησει στραβα, οπως οι περισσότεροι από εμάς, καλο ειναι να χαριστουν τα ψαρακια σε εναν χομμπιστα με το κατάλληλο ενυδρείο κι εσυ να ξεκινησεις σωστα το στήσιμο του ενυδρείου σου |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια θα αλλαξω ενυδρειο θα παρω ποιο μεγαλο τι πρεπει να βαλω ακομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα συγκεκριμένα χρυσόψαρα θέλεις
Ενα ενυδρείο min διαστασεις 120 χ 50 χ 50 Ενα εξωτερικό φίλτρο (με μεγάλο καδο) η φιλτρο sump Ψιλο σκουροχρωμο φυσικο χαλίκι |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια αλλαγη νερο καθε ποτε και πως ολο το νερο ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |