|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ωραίες επιλογές φυτών αλλά όχι ψαριών. Μόνο έναν αρσενικό βάλε. Με τις θηλυκές θα έχεις πρόβλημα. Αν έχεις και ένα δεύτερο ενυδρείο να τις βάλεις αν τις τρελάνει στο κυνηγι ο μονομάχος καλώς, αλλιώς είναι μεγάλο ρίσκο για τόσο μικρό ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωριζω οτι ο αρσενικός εχει θεματάκια με τους αρσενικούς..Δεν διαβασα πουθενα οτι εχει θέματα και με τους θηλυκούς..Βεβαια δεν μιλαω εκ πείρας..Ισως να βαλω και κανα 2 γαρίδες amano..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν νομιζω να ζήσουν... |
|
|||
|
|||
![]() Και τι προτείνεις δηλαδή..?? ------------------------- Παράθεση:
anubias barteri van. nana , alternathera reinickii 'Mini , alternathera reineckii 'rosanervig' συμπλήρωμα για τα φυτα μου. Επισης σκεφτηκα να βαλω 1 αρσενικο μονομαχο μαζι με 4 pepper corrydoras και κανα μηνα μετα αφου ερθει σε νορμαλ νουμερα το ενυδρειο μου σκεφτηκα 2 γαριδες amano.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis30 : 06-02-18 στις 09:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Αν μιλάμε για γαρίδες αμάνο, φυσικά και θα ζήσουν με μονομάχο Δεν είναι το ιδανικό περιβάλλον τα τόσα λίτρα, αλλά θεωρώ απίθανο να πιαστούν Είναι πανέξυπνο είδος γαρίδας Θηλυκές μονομαχίνες, ούτε εγώ θα έβαζα Ίσως τα πάνε καλά, ίσως κι όχι Ίσως τα πάνε καλά για καιρό και στραβώσει μια μέρα ξαφνικά... Σ' ότι αφορά τα φυτά, τα λίτρα είναι περιοριστικά στον αριθμό των ειδών που θα επιλέξεις Σκέψου πως κάποια στιγμή θα αρχίσουν να αναπτύσσονται Αν βάλεις 10 διαφορετικά είδη σε 45 λίτρα καθαρά, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι κρατάς και τι πετάς... Corrydoras, μονομάχοι και φυτεμένο, δε το θεωρώ το σωστότερο συνδυασμό ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αρα θεωρεις πως πρεπει να μειωσω τα φυτα..?Εννοείται ότι θα μπει και καποιο ξυλο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επέλεξε τα πιο εύκολα με αργή ανάπτυξη Το θέμα είναι να απολαύσεις εσύ και το ψάρι σου, το χόμπι και να μην είσαι μόνιμα από πάνω (προσωπική άποψη)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο μονομάχος θα αισθάνεται ανετα όμως με ένα φυτο επιφανείας..?Αυτο είναι το πρόβλημα μου.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πήρα τα πρώτα φυτά, τώρα πως τα φυτεύω ? | tolisn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 24-08-16 14:31 |
τα πρώτα μου βιοτοπικά | BUREKAS47 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 18-07-16 22:42 |
Από τα πρώτα βιβλία για ενυδρεία | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 14-02-09 09:26 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |