|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με έναν κυκλοφορητή είσαι μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω τον Τζιμπαο ρβ8 και τον σαν σαν 5000 λίτρα από θερμαντήρα έχω τον τζακερ 200 βατ λες να με καλύπτει ή χρειάζεται και δεύτερος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά, προτιμώ να τρέχω τα ενυδρεία με 2 θερμαντήρες, γιατί είναι όργανα που αν "σ αφήσουν" ξαφνικά, έχεις άσχημες συνέπειες...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεώρησα δεδομένο στη δική μου σκέψη, χωρίς φυσικά να είναι στη σκέψη αυτού μου με διαβάζει Απλά με τους 2 θερμαντήρες διασφαλίζεις πως τα ψάρια δε θα παγώσουν, εάν ένας από τους δύο χαλάσει Με τον controller διασφαλίζεις πως τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα λειτουργήσουν σωστά ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Και κοντρολερ υπάρχει είχα παραγγείλει από εκεί που μου είπε ο Ισίδωρος έναν ctc1000 και είναι είδει συνδεμένος στο υπάρχων ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση σε αυτά τα λίτρα μήπως θα ήταν εφικτό να μπούνε δύο χαρέμια αντί για ένα? σύνολο δηλαδή τέσσερα χαρέμια
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα θέλεις έναν θερμαντήρα εκτός κι αν ο χώρος είναι αρκετά ζεστός
και μπορεί αυτός να κρατάει άνετα 24 βαθμούς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | dewn735 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 08-12-17 00:13 |
Ψαροσύνθεση ενυδρείου 440 λίτρα... | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-11-14 03:42 |
Παρουσίαση ενυδρείου 144 λίτρα | ulisse | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-11-12 16:24 |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | silve992 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-11-12 14:31 |
Aναβάθμιση υπάρχοντος ενυδρείου | constantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-10-12 08:45 |