|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ 1η ημέρα 25% 2η ημέρα 25% κλπ? Αν είναι έτσι μπορώ να κάνω 4 συνεχόμενες μέρες αλλαγή το 25% αρκεί να μην έχουμε θέμα που το Tremazol λέει 6 ώρες. Δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και δεν έχω ιδέα. Επίσης ο άνθρακας πότε ξαναμπαίνει στο φίλτρο? Από την πρώτη αλλαγή ή στο τέλος? |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα το Tremazol και λογικά αύριο θα ξεκινήσω την θεραπεία.
Έχω την εντύπωση ότι στην κοιλιά αυξήθηκαν οι κοκκινίλες.. Σας επισυνάπτω και νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο με καλύτερη ανάλυση. https://youtu.be/2_buyGen820 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξεκινήσεις θεραπεία και για βακτηριακή ταυτόχρονα . Θα σου γράψω φάρμακο και δοσολογία .
Βαρέλι αλλαγών τι υπάρχει τωρα διαθέσιμο ? 50λιτρο ? Τον άνθρακα τον βγάζεις και τον ξεχνας για τωρα .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αύριο το πρωί θα πάρω 200αρι βαρέλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω και με αυτα που έχεις θα έκανα δουλεια
![]() ![]() Aπο Φαρμακείο Augmentin 500/125 mg, θέλεις 250 mg Αμοξυκιλλίνης /40 λίτρα νερό ή 100 mg σε 15 ml τροφής για 10 μέρες. 1. Για τα λίτρα σου χρειάζεσαι 3 χάπια ανα 24ωρο 2. Τα χάπια τα σπάς σε ένα γουδί και ρίχνεις την σκόνη στο ενυδρείο. 3. Την επόμενη μέρα κάνεις μια ελάχιστη αλλαγή 25-30 % 4. βάζεις πάλι όλη την δόση 3 χάπια αυτό κάθε μέρα για 10 μέρες . Δεν σε πειράζει η χρήση με το tremazol . Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να ταϊζεις και με Augmentin δες εδω οδηγίες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=98700 και ότι χρειαστείς μου λές ![]() ![]() Για το τρεμαζόλ μην ανησυχείς για να σου λεει ο Κώστας το έχει δοκιμάσει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεκινάμε σήμερα με Tremazol και Augmentin. Καθημερινές αλλαγές στο 25% να καλύψουμε και τα 2 φάρμακα. Επαναληψη το Tremazol κάθε 7 ημέρες σύνολο 21. Augmentin καθημερινά για 10 ημέρες. Στο τέλος της θεραπείας άνθρακας ξανά στο φίλτρο. Ντου...στα flukes λοιπόν ------------------------- Παράθεση:
Βήχα μέχρι στιγμής δεν έχω δει. ------------------------- Και σημερινές φωτογραφίες. ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα λίτρα μου είναι 240. Σύμφωνα με το παραπάνω χρειάζομαι σύνολο 1500 mg Αμοξυκιλλίνης. Οπότε είμαστε σωστά με τα 3 χάπια / ημέρα? Ρωτάω για επιβεβαίωση.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 03-02-18 στις 10:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Αλέξη
![]() Καλημέρα !!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! TDS στα κόκκινα!!! | Stergios90 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 21-01-18 17:58 |
Γκάπυ με κόκκινα σημάδια στην ουρά | kiriaki_st | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 11-06-12 17:18 |