|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκανε σπαστα, μια των 10 μια των 5 και μια των 13 αν θυμαμαι σωστα γιατι δεν ειμουν σιγουρος αν θα προσθεσω tetra.
Και επειδη με κερδισαν τα χρωματα τους κατεληξα οτι θα ηθελα πιο πολλα ψαρια ανεξαρτητου μεγεθους. Εχω φυλλα Πλατανου ετοιμα βρασμενα και ισως να μπορουσα να παρω και καποιο ματζουνι για black water αλλα επειδη ειναι φυτεμενο δεν θα επηρεασει ο χαμηλος φωτισμος τα φυτα? Ηδη ειναι low tech μη το κανω και ταφο... ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα Silvetip tetra που ηθελα να βαλω σε ακολουθουν και σε κοιτανε, γιαυτο τα ηθελα αλλα με κερδισαν τα espei τα ατιμα με τα τελεια χρωματα τους. Για να μη σου πω για τα σκαλαρια που τα εχω στο γραφειο και ειμαι ολη μερα μαζι τους στο μισο μετρο!
The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain. Aristotle Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 02-02-18 στις 12:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |