|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,έβαλα μεγαλύτερη σωλήνα στην εισαγωγή και από πάνω έχω το σπρει μπαρ και το ρίχνει σαν βροχή
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία Χρήστο , μπορείς αλλά λιγότερο απο ότι πριν γιατι δεν θα μπορείς να κάνεις και αλλαγή νερού .
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου δεν έχω δοκιμάσει αλουμινογωνιες παρά μόνο "πάστωμα" εσωτερικα και εξωτερικα με σιλικονη και extra κόντρα πάνω κάτωστη μέση, σε μένα ανοιξε σε άλλο σημειο πιθανόν λόγο κακής κατάστασης της σιλικόνης συνολικά στο ενυδρείο, γι αυτό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε κάθε είδους μπάλωμα. Αυτό βέβαια δεν με κάνει ειδικό ούτε θέλω να σε αποθαρρυνω. Υπάρχουν παιδιά που έχουν κάνει αντιστοιχα εγχειρήματα με το δικό σου με επιτυχία...
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να ξανανοιξει;
Τι γωνια εβαλες Χρηστο; ποσο επι ποσο; 2αρα απ'οτι βλεπω. Δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα καποια στιγμη ισως πρεπει να το επισκευασεις πληρως. 4mm τη μερα ειναι η ταχυτητα βουλκανισμου συνηθως.Οσο ωριμαζει επιφανειακα η σιλικονη βεβαια τοσο πιο αργα παει η διαδικασια στα βαθυτερα στρωματα.Δεν νομιζω να εχεις 4mm παχος σιλικονης αναμεσα σε γωνια και τζαμι αλλα επειδη ειναι κλεισμενη η σιλικονη αναμεσα στα δυο υλικα και δεν ερχεται σε επαφη με την υγρασια του αερα για να πολυμεριστει, μην βιαστεις. |
|
||||
|
||||
![]()
κόλλησα και τζαμακια εσωτερικά για κόντρες,το άσχημο είναι που η orca είναι μαύρη και φαίνεται άσχημο και είναι και στην οθόνη του ενυδρείου
------------------------- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 30-01-18 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
H αληθεια ειναι πως φαινεται καπως η μαυρη σιλικονη..Καλη επιτυχια,τουλαχιστον να σταματησει να χανει και στην πορεια το βλεπεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι αλουμινογωνιες δεν φαίνονται άσχημα αλλά αυτό είναι χάλια
από αυτό έβαλα http://aquariumshop.gr/shop/24/%CE%B...on-orca-75-gr/ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τζαμάκια με την orca δεν χρειάζονταν, δεν κάνει καλή δουλειά στο κόλλημα. Μόνο στην στεγάνωση. Οι αλουμινογωνιές με την σιλικόνη θα πάρουν όλη την πίεση. Λογικά ως προσωρινή λύση θα είσαι εντάξει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος ενυδρείου ;; | dias2222 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-09-16 11:58 |
Έπιπλο Ενυδρείου | mixalhs89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 30-07-14 17:34 |