|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία τέλεια. ¶ρα συνεχίζω ως έχει. Τεστάκια GH/KH είχα δανειστεί από ένα φίλο στις αρχές για μετρήσεις γιατί τα δικά μου είχαν λήξει εδώ και ένα χρόνο. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα αγοράσω καινούργια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρα με TDS, μια χαρά είναι και αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Οκ.
Διαβολική σύμπτωση, ήταν ότι στους αριθμούς έδειχνε πάλι 130, όσο δηλαδή και παλιά πριν αρχίσω τις αλλαγές με χαμηλότερο TDS. Λέω: "Οκ, απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ίσως φταίνε κάποια κομμάτια ελαφρόπετρας στο φίλτρο που δεν κατεβαίνει" Τότε συνειδητοποίησα ότι αναβόσβηνε το Χ10 και απλά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει αλατι σου λεει το ενυδρειο
Ετσι, δεν μπορει να μετραει GH με το TDSmeter Μη κανει κανενα λαθος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι απαγορευτικο να μετρας με tds. Λιγο πιο μπερδεμα μου ακουγεται εμενα. Σιγουρα πολυ πιο οικονομικο και γρηγορο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κόκκινα καβουράκια σιγκαπούρης | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-12-06 21:44 |
Σκαλάρια με κόκκινα μάτια. Τι να φταίει; | xatzargyros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 21-12-04 21:21 |