|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλο!
Ο κυματισμός που κάνει η jebao πολύ καλός, όμως μου φαίνεται πως πρέπει να αυξήσεις λίγο την κυκλοφορία σου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Στο w2 και δύναμη 1 είναι δυνατό. Και τον έχω και στραμμένο προς τα επάνω λιγο |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δεις όπως θα το ρυθμίζεις γιατί στο βίντεο φαίνεται ότι η παλμική κίνηση είναι καλή, αλλά δεν υπάρχουν ζώνες ροής νερού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ούτε εγώ το κατάλαβα. ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζώνες ροής νερού φαίνεται πως δεν υπάρχουν γιατί τα κοράλλια δεν κανουν στροβυλισμους. Στην ουσία εχεις χαμηλή ΡΟΗ γενικά. Έχουν μόνο το πάνω κάτω απο το w1.
Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί τοποθετώντας ένα 3ο κυκλοφοριτη. Τοποθετώντας 2 stream pumps η μια απέναντι από την άλλη θα δημιουργήσεις ζώνες ροής νερού σαν του πλυντηρίου φαντάσου και με τη jebao στο w1 δίνεις και το «φυσικό» πάνω κάτω που ήδη έχεις. ΥΓ: τα είπα λίγο περίεργα. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστούμε |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έβαλα άλλον έναν κυκλοφορητή Κινέζο 3000 λιτρ από την απέναντι πλευρά να χτυπάει επιφάνεια και γωνία.η RW παίζει στο W1 στο 5.έχω την εντύπωση ότι έχω ροή καλύτερη. Το βράδυ με το που κλείσουν τα φώτα κλείνει και ο κυκλοφορητής που πρόσθεσα και η RW γυρνάει σε night Mode. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |