|
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα, ακόμα και ένα εσωτερικό σαμπ θέλει μελέτη,
και εδω δεν είναι θέμα τόσο του κόστους, αλλά της λειτουργικότητας. Δηλαδή δεν είναι τόσο απλό να σου φτιάξω εγώ ή κάποιος άλλος ένα εσωτερικό φίλτρο χωρίς να δούμε το ενυδρείο να μετρηθεί , που και πως θα στηριχθεί κλπ Εγω δεν θα το πρότεινα, είναι τελείως διαφορετικά να το φτιάξω για δικό μου ενυδρείο που μπορεί να χρειαστεί μια βελτίωση ή μια τροποποίηση, με το να φτιάξω για κάποιον άλλον μόνο με μερικές φωτογραφίες. Για να σου δώσω να καταλάβεις, το δικό μου το ξύλινο, το μελέταγα 6 μήνες πριν το φτιάξω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δες και αυτό http://www.igna.gr/sunsun-hw-704b-exoteriko-filtro
αυτό http://www.igna.gr/sunsun-hw-304 αυτό http://www.abyssos.gr/exoplismos-eny...nova-ncf-2000/ στα SUNSUN δεν βρήκα χωρητικότητα του κάδου το AQUA-NOVA διάβασα πως έχει 14,5 λίτρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τακη τις ίδιες διαστάσεις έχουν το 704β με το 304β εδω τις λέει !!!
https://misirlis-aquarium.gr/30-ekso...F-hw-304a.html ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 17-01-18 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με 3 SUNSUN 304 είσαι τούμπανο, δεν το συζητάω
και άλλο 1, άλλο 2 και άλλο3, έχεις μεγάλη ασφάλεια , και τελικά θα βγει και ποιο φθηνό ακόμα και από σαμπ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι γίνεται όμως από στεγανότητα? Είναι ασφαλές να μπει στο σαλόνι ένα φίλτρο πιέσεως όσο ένα αντίστοιχο κοινό εξωτερικό φίλτρο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Με δύο θα είμαι καλυμένη ? Κάπου διάβσα ότι το νερό του ενυδρείου σε λίτρα πρέπει να φιλτράρεται 10 φορές την ώρα οπότε τα 840 λί)τρα είναι 4 sun sun 304b = 2000l/h ( καθένα sun sun 304b , που και αυτο ειναι το μέγιστο συνηθως βγάζουν αρκετα λιγοτερα λιτρα ανα ωρα ειδικα εαν ειναι βρωμικα ακομή και τα εσωτερικα που εχω στα μικρα ενυδρεια ) * 4 = 8000 λίτρα max . Ίσα ίσα που με καλύπτουν τα 4 . Αλλα οτι μου πείτε οι περίσσοτεροι εαν ειναι να πάρω 3 ή 2 ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 17-01-18 στις 10:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μένα μην τσιγκουνευτείς στο φίλτρο. Πάρε FX6. Αν δεν μπορείς αμέσως, πάρε 1 και παίρνεις άλλο 1 αργότερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλ επειδη και εγω δεν έχω την δυνάμη που έχουν τα αγόρια εδω , θα σου πώ την άποψη μου σαν κορίτσι που ασχολείται με ενυδρεία και λίμνες .
1 )Sump εσωτερικο , Ευκολο στην συντήρηση στο καθάρισμα αλλά δεν σου κάνει στην περιπτωση σου με τα ψάρια που έχεις και είναι κρίμα να χάσεις λίτρα . 2 ) Εξωτερικά φίλτρα, κορυφή ευκολία , όχι πάντα εύκολα στο καθάρισμα και πολλές φορές προβλήματα με ανταλλακτικά . 3) Sump εξωτερικό , για απαιτητικά ψάρια , καλή φίλτρανση λίγο μπελάς στο καθάρισμα γιατι πρέπει να βγάζεις σφουγγάρια να πλένεις (ότι και στα εξωτερικά φίλτρα δηλ) απλά σε αυτό βλέπεις και ποτε θέλουν καθαρισμα ![]() Τόσα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη κάποιος θα κάνει υπεύθυνα αυτη την δουλεια, δεν μπορεί ! Μην βιάζεσαι ! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |