|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά .
Kαλημέρα Τάκη ναι υπάρχει υπόγειο απο κάτω στο οποιο μένει η μητέρα μου . Τι εννοεις να συνδεθει με την αποχετευση ο σωληνας του ενυδρειου? και εαν δεν περναει πισω απο το ενυδρειο η αποχετευση ? Ή μηπως θα μπορουσαν να φευγουν τα νερα στον κηπο ελευθερα . Ναι μαζευω το νερο σε λεκανες και το καλοκαιρι ποτιζω με ενυδρειακο νερο + βροχινο 50-50 . Το θέμα ειναι δεν εχω ιδεά πως μπορει να γίνει κάτι τέτοιο και εαν θα είναι πρακτικό Ο σωλήνας που θα τραβάει το νερό να φεύγει στην αποχέτευση και ο σωλήνας που θα φέρνει καθαρό νερό στο ενυδρείο να συνδεθεί με την κανονική παροχή νερού , μήπως μπλέκούμε λίγο έτσι φοβάμαι ... Επίσης θα φτάσει ένα φίλτρο άμα κάνουμε τρύπα στον τοίχο ή θα κάνουμε καμιά 3-4 τρυπούλες μέχρι να πέσει ο τοίχος ![]() ![]() ![]() Τι γνώμες έχετε ? DEXFISH μπορώ να διαθέσω μέχρι ένα λογικό ποσό 500-700 ευρώ περίπου . ------------------------- Επίσης άσεχτο αλλά με υπόστρωμα από ελαφρόπετρα ή τουλάχιστον σε ένα σημείο και ένα δυνατό wave maker δεν θα μπορούσα χωρις επιπλέον βιολογική φίλτρανση να είμαι καλυμμένη από άποψη βιολογιάς ? Και να βάλω μετά 2-3 κρεμμαστα για μηχανικη ? Ή 1 εξωτερικο για μηχανική μόνο ? ή βλακεία είπα ? Σκέφτηκα απλώς ότι εαν υπάρχει ροή μέσα στο ενυδρείο όχι απαραίτητα δυνατή και πολύ επιφάνεια βιολογιάς ( ελαφρόπετρα ) ίσως να γλυτώσω όλο αυτό το μπέρδεμα . Επίσης για να σας πω από τώρα στα 840 λίτρα θα μπεί 1 subunkin για αρχη με μπόλι φυσικά και αργότερα άλλο ένα όταν βρω αυτό που ψάχνω όμως !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 16-01-18 στις 10:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |