|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και ξέχασα να το αναφέρω τα led πρέπει να είναι τοποθετημένα το πολύ στους 5-6 πόντους από την επιφάνειά του νερού
καλό είναι να μην είναι αδιάβροχες οι ταινίες για να μην θολώνει η σιλικόνη και ενω έχουμε φως αυτό χανέται από το θόλωμα (το είχα πάθει παλαιότερα και θέλει μόνο κανένα μηνα για να θολώσει η σιλικόνη). Eγώ έχω κάνει καπάκι από γυαλί και τοποθέτησα ανάποδο καθρέπτη 3cm και κόλησα μεσα σε αυτο τις ταινίες για να μην μου επηρεάζει η εξάτμιση του νερού τα led
|
|||
|
|||
![]()
Photo update λίγες μέρες μετά την έναρξη προσθήκης θειικού κάλιου.
Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία βλέπω αισθητή βελτίωση τόσο στο θέμα με τις άλγες που έχουν μειωθεί πάρα πολύ όσο και στις ελλείψεις των φυτών μετά την συμβουλή του Δημήτρη. Από αύριο σκέφτομαι να αρχίσω προσθήκη νιτρικού καλίου και power 4 για να έχω πιο ολοκληρωμένη λίπανση. Δυστυχώς δε βλέπω καθόλου ανάπτυξη στα φυτά που είναι πίσω δεξιά. Στη γωνία είναι cabomba aquatica η οποία έχει χαλάσει αρκετά και δίπλα σε αυτή ludwigia mullertii (δεν είμαι σίγουρος για αυτό). |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο ζορισμένα τα φυτά Μάνο, αλλά καλύτερα απο την προηγούμενη φορά νομίζω
![]() Θα βρείς τις ρουτίνες σου με την βοήθεια των παιδιών με τους κήπους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μανο αν τα καποια απο τα που βλεπω μπροστα απο την πινατιφιδα ειναι μπλιξες ειναι αδυνατες.Βαλτες πιο μπροστα.Το ιδιο και η πινατιφιδα εχει ψηλωσει παρα πολυ!Power 4 βαλε σιγα σιγα.Για διοξειδιο δεν σκεφτεσαι?
|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνω να βρω τις ρουτίνες Αρτεμησία, που θα πάει, κάπου θα τις πετύχω.
Δημήτρη, μπροστά από την pinatifida είναι blyxa, σωστά είδες. Είχε μπει 2 μέρες πριν τις φωτογραφίες και ήρθε όπως φαίνεται. Σε εκείνο το σημείο είχα την pinatifida, την έβγαλα και την πήγα πίσω. Προβληματίστηκα αν θα την δέσω κάπου (σε πέτρα) ή αν θα τη φυτέψω, είδα σε video οτι μπορούν να γίνουν και τα δύο και φύτεψα ελαφρά τις ρίζες. Έπιασε, μεγαλώνει και βγάζει πλευρικά μικρά φυτά, αλλά όπως λες και εσύ έχει ψηλώσει αρκετά. Τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Έχω σκεφτεί να παω σε διοξείδιο άλλα έχω ένα αξεπέραστο για την ώρα πρόβλημα: δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή μου για να γεμίζω τη μπουκάλα. Όπως είναι τώρα τα πράγματα, για να γεμίσω θα πρέπει να κανονίσω να πάρω άδεια από τη δουλειά, να ανέβω Ηράκλειο (120 χλμ πήγαινε έλα) να πάω σε κατάστημα που θα εξυπηρετήσει αμέσως και να επιστρέψω. Κομματάκι δύσκολο... Η άλλη λύση είναι να αγοράσω 2 μπουκάλες από την αρχή για να έχω διαθέσιμη όποτε χρειάζεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα μηπως καμια καβα ποτων σε εξυπηρετησει.Αυτες που χρησιμοποιουν στις μπιρες κανουν.
|
||||
|
||||
![]()
Θα τις πετύχεις Μάνο
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |