|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει Κλεόβουλε είναι κρίμα να έχω ένα ψάρι και να μην περνάει καλά ειδικά όταν είδα το ένα από τα 2 μου οσκαρ να πεθαίνει αργά στον πυθμένα από whitespot-mouthrot εκνευρίστηκα αρκετά με τον εαυτό μου. Δεν ευθυνόμουν εγώ μετά που το έψαξα αλλά το πετσοπ που είχαν ακριβώς τα ίδια όλα τα οσκαρ του την ίδια περίοδο.. Βέβαια έιναι ένα ακριβό χόμπι αλλά χαλάλι. Πάντα μου άρεσαν τα ψάρια και οι βιότοποι τους ώρες ατελείωτες με καταδύσεις και NatGeoWild. Ήταν μία καλή αρχή τα 40-180 λίτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι καθόλου ακριβό
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά θέλει κάποια έξοδα και υπάρχουν και τα πάγια του θερμοστάτη/φωτός. παρεμπιπτόντως ένας θερμοστάτης 200W πόσα ευρώ καίει τον μήνα σε 26C ? Να περιμένω φουσκωμένο ρεύμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάψει ανάλογα με τη διαφορά θερμοκρασίας που θα υπάρχει στον χώρο
|
||||
|
||||
![]()
6 βαθμούς περίπου
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι 6 καλέ; που μένεις Παναγία μου; Αθηνα δεν γραφείς ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εννοει την διαφορα ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη χρωματος σε λαμπιντο | Vangelis21 | Malawi | 20 | 19-04-13 23:45 |
πρησμενος μονομαχος-αλλαγη χρωματος! | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 11-09-11 18:22 |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
Αλλαγη χρωματος στο φωτισμο | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-06-11 17:15 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |