|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα με έπιασε η προκοπή και είπα να συμμαζεψω λίγο το χαλι που είχα κάτω από το ντουλάπι. Έβαλα ένα ραφακι που το είχα και καθοταν τοσο καιρο και ξεχώρισα τα καλώδια. Το βασικό είναι ότι πλέον μπορώ να αλλάξω υλικά στο φίλτρο χωρίς να κάνω μετακόμιση. Με την ευκαιρία αυτή βάζω και μια φώτο της εφυλλιας υπό το φεγγαρόφωτο
![]() ![]() ![]() ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Αχ αυτά τα καλώδια 500 μπριζες έχω εγώ και βαριέμαι μα ασχοληθώ μα τα φτιάξω .
Καλά εκανες φιλαράκι. Το κοραλλι τούμπανο! |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Αν σε βγάλει ο δρομος εδω καποτε να περάσεις να δεις και ξλαδεψεξς τπτ ....
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μέτρησα ph στο βαρέλι της αλλαγής και έδειξε 8 με Salifert .
Αλατότητα 1026 , θερμοκρασία 25.5 , αλάτι Tropic Marine Sea Salt. Πόσο πρέπει να βγάζει κανονικά το αλάτι. Μήπως το τεστάτι της Salifert δεν είναι τόσο αξιόπιστο? Στο ενυδρείο μέτρησα 7,7 μια ώρα πρίν κλείσουν τα φώτα . Το τεστάκι είναι καινούριο. |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Την Παρασκευη βρεθηκαμε για καφεδακι στο σπιτι του Νικου ( Voas ) για ψαροκουβεντα και να θαυμασουμε το στολιδι του. Αφου τα ειπαμε και μας ελησε απειρες αποριες ( ειλικρινα τον ζαλησαμε ) στο φευγα μας λεει " που πατε μισο λεπτο " και πριν το καταλαβουμε εχει παρει σακουλες και ψαλιδι και κλαδευει ασταματητα. Ειλικρινα σε καποια φαση του φωναξαμε για να σταματησει. Λοιπον με χαρα σας παρουσιαζω τα πρωτα μου σκληρα. Τα οποια αν δεν ηταν ο Νικος δεν θα τολμουσα να βαλω.
Νικο σε ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενεια σου!!! Την επομενη φορα θα κανονισουμε εξω για καφε γιατι φιλαρακι δεν εχουμε αλλο χωρο ![]() ![]() ![]() Ευχαριστουμε για ολα !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα αλατια!! | toliss30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-04-15 12:01 |
νεος στα αλατια | odin79 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 09-05-08 14:38 |