|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χμ....η επιλογη για mbuna και ενα μικρο χαρεμακι απο aulonocara iceberg που μ αρεσουν και αυτα πολυ και ειναι μικροτερα σε τελικο μεγεθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ
![]() Επαναλαμβάνω ότι η γνώμη μου είναι τα "mbuna με mbuna" κυρίως λόγω διαφορετικού ταμπεραμέντου με τα υπόλοιπα (αν και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και περιπτώσεις που κάποιοι κατάφεραν να πετύχουν αρμονική συμβίωση σχετικά ήπιου χαρακτήρα mbuna πχ.Labidochromis με haps). |
|
|||
|
|||
![]()
Δικο μου τπ λαθος...Sciaenochromis Fryeri Iceberg
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά σκέφτομαι ν ακολουθησω την συμβουλή σου κ να βαλω μονο demasoni με το καλο...μπορεις ν μου πεις ποσα μπορω ν βαλω στο ριο 300?(350 λιτρα).αν υπαρχει καποιος γενικός κανονας?υπολογιζουμε τον αριθμο πανω στα συνολικά λιτρα ή στα ποσα απέμειναν απο αμμο κ hardscape? ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή απόφαση!
Τυφλοσούρτης δεν υπάρχει. Κάθε ενυδρείο, κάθε ψάρι, κάθε ιδιοκτήτης είναι διαφορετικά ![]() Ο δικός μου "γενικός κανόνας" παίρνει υπόψη σαν βασική παράμετρο το μήκος του ενυδρείου και μετά το πλάτος, τον όγκο νερού, το είδος του ψαριού κλπ Πχ ένα ενυδρείο με 1,20+ μήκος και όγκο μόνο 200 λίτρα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τα διπλάσια ψάρια από ένα άλλο με τον διπλάσιο όγκο αλλά με μήκος 1,00- μέτρο. Στο συγκεκριμένο ενυδρείο με σωστή διαρρύθμιση και λίγο τύχη στην αναλογία αρσ-θηλ., θα βόλευα καμιά 15αριά ενήλικα demasoni. Αν ξεκινήσεις με μικρά θα χρειαστεί να βάλεις αρκετά περισσότερα, μέχρι αφαιρώντας τα υπεράριθμα αρσενικά να ισορροπήσει η ομάδα και η ιεραρχία της. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ 20 λιτρα! ειναι εφικτο? | arkas | Μεσογειακό | 4 | 28-07-17 22:06 |
Ps. Demasoni συγκατοίκηση. | sofianos7 | Malawi | 22 | 27-12-14 09:40 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |