|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να δοκιμασεις το eheim να το βαλεις να κοιταει απο δεξια προς τα αριστερα&πισω τζαμι (σε γωνια 45° προς το πισω τζαμι ας πουμε περιπου) και προς τα κατω και το fluval κατι αντιστοιχο απ την απεναντι μερια και προς το μπροστα τζαμι και κατω. Ετσι ισως δημιουργουν μια κυκλικη κινηση του νερου και "σαρωνουν" ελαφρα τον βυθο ετσι ωστε να παρασυρουν τα διαφορα σκουπιδια και να τα τραβανε οι εισαγωγες των φιλτρων. Ταυτοχρονα τα spray bar πρεπει να ειναι ελαχιστα πιο πανω απ την επιφανεια του νερου για να κανουν και αναταραξη.Εισαγωγη και εξοδο του καθε φιλτρου θα ειχα απ.την ιδια πλευρα. Δυσκολο το βλεπω αλλα δοκιμασε αν θες.
Αλλιως βαζεις 2 wave maker αντικριστα στα πλαινα τζαμια και κανεις κατι αντιστοιχο αλλα με 2 φιλτρα και 2 wave τα ψαρια θα κανουν surfing εκει μεσα! Εγω χρησιμοποιω filterwool χυμα και το κοβω με ψαλιδι στα μετρα που θελω. Το πλενω σε καθε αλλαγη και το αντικαθιστω καθε 3 αλλαγες περιπου. Τα ετοιμα της εταιρειας ειναι ακριβα, δεν υπαρχει λογος. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειακό βαμβάκι/filterwool είναι πολυεστερική βάτα και είναι πάμφηνη.
Δεν χρειάζεται να την πληρώνετε για μετάξι στα ενυδρειομάγαζα ![]() Πχ http://www.e-vardikos.gr/%CE%B2%CE%A...100-p-841.html |
|
||||
|
||||
![]()
Σας Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες ! filterwool λοιπον ,τελος οι βατες και τα σχετικα ! ασυμφορα και λεφτα χωρις λογο!
Πανο προς το παρων θα τα αφησω οπως τα εχω και βλεπουμε , αν δεν μου κανουν δουλεια θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες ! 2ο κυκλοφορητη δεν βαζω γιατι θα γινει χαμος , φαντασου το fluval το εχω στην μιση ροη ... Για οποιαδηποτε απορια θα επανελθω !!
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε φιλε μου. Να'σαι καλα.
Καλη συνεχεια. ------------------------- Παράθεση:
Θενξ! Αλλη μια αποδειξη οτι το χομπι του ενυδρειου μπορει να μην ειναι πανακριβο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 07-01-18 στις 11:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είσαι ο μόνος
![]() Και αποφεύγω να το λέω σε αρχάριους γιατί κάνουν μακακίες όπως να πάνε να πάρουν θερμοκολλητική βάτα ή υαλοβάμβακα απορροφητήρα κλπ και μετά "τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε". Αυτό που δείχνω είναι πολυεστέρας 100% και ακίνδυνο για τα ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μεγαλο τιp αυτο του κλεοβουλου ! να μας μεινει κανα φραγκο , χομπι ειναι οχι η εφορια να τα δινουμε χωρις κουβεντα ..
|
|