|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιδιαίτερα όμορφο ενυδρείο!
Το φόντο είναι αφίσσα? (αλλά γιατί βρε παιδί μου ανακάτεψες γκάπυ με έντλερ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο το έχω 2-3 χρόνια πάντα με guppies ανάμεικτα μου αρέσουν πολύ οι συνδιασμοί που μπορούν να προκύψουν από τον υβριδισμό των endler
η αφίσα είναι απόσπασμα από ωκεανό κομένο και εκτύπωση από εμενα ήθελα ένα σκούρο θέμα και απλώς μου άρεσε το οποίο μπορώ όποτε θέλω να το αλλάξω με κάτι άλλο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλή αρχή να εχεις φίλε στο φορουμ μας και καλή σταδιοδρομία.... φανταστικό αποτέλεσμα στο scape, πολλά μπραβο σου! μόνο μια μικρή διαφωνία που έχει να κάνει με το θέμα του υβριδισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τις ανωμαλίες - ανισορροπίες του εκάστοτε είδους... καλή συνέχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρείο σου,
και μου αρέσουν οι πέτρες έτσι όπως είναι τοποθετημένες και τα φυτά ανάμεσα. Νερό όσμωσης γιατί βάζεις ; έχετε τόσο σκληρό εκει ; Δεν θα συμφωνήσω βέβαια για τον υβριδισμό Endler με guppies, και αυτά που γεννιούνται τι τα κάνεις ; Με αυτό τον τρόπο πολύ φοβάμαι πως θα εξαπλωθεί το υβριδικό είδος και μπορεί κάποια στιγμή να χαθεί το αρχικό είδος
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια η όλη προσπάθεια έγινε χωρίς να λογαριάσω τα έξοδα ως προς τον τεχνικό εξοπλισμό και ναι με την όσμωση είδα διαφορά πριν είχα προβλήματα. Τα guppies λένε οτι είναι εύκολα ψάρια αλλά τελικά νομίζω ότι έχουνε πολλές δυσκολίες λόγω της συχνής αναπαραγωγής.
Θα πρέπει βέβαια να ευχαριστήσω για τις συμβουλές και την βοήθεια και τον πολύ καλό φίλο paulos-x ο οποίος με βοήθησε πολύ στο να στήσω σωστά από την αρχή το ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ξεκινημα σου.Σου ευχομαι τα καλυτερα γιατην συνεχεια.Οσο αναφορα τα περι εντλερ ειναι κριμα αφου τα εχεις να τα χαλασεις με γκαπυ.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ "δάσκαλε"
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο με LED | Naxian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 19-09-17 18:32 |
Φυτεμένο sos | Anogavros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-09-16 05:54 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
Φυτεμένο ριο 125 | MINA | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 26-02-10 20:40 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |