|
|
||||
|
||||
![]()
2/01
Kh 8.4 Mg 1410 Ca425 04/01 Kh 8.3 Mg1395 Ca420 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά είναι. Βασικά μια χαρά είναι. Με τη δοσομετρικη θα κάνει δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχ. Χρησταρα εισαι πολυ μπροστα.
Παναγιωτη, πολυ μικρες καταναλωσεις ακομα. Μετραω μερα παρα μερα τωρα για να μπορεσω να βρω μια ακρη για να βαλω τη δοσομετρικη
|
||||
|
||||
![]()
Την ρύθμιση ακόμα δεν ξέρει!! Για παράδειγμα πόσα ml πρέπει να βάζει να ρίχνει?? Θα μου πεις είναι σύμφωνα με μετρήσεις κ τις καταναλωσεις.. Ρωτάω γτ κ εγώ αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βάλω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οπως τα ειπε ο Χρησταρας. Πχ Μαγνησιο εχω μεσο ορο καταναλωση 15 μοναδες την ημερα. Ποσο μειγμα πρεπει να βαζω για να ισοροπειται αυτο?
Τα μειγματα συμφωνα με τον οδηγο του Σακη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87404
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη ....
Καλορίζικη η δοσομετρικη, καλοδουλευτη να ειναι... Μια χαρά πανε ολα τα κοράλλια, μπράβο φιλαρακι πολύ τον χαίρομαι τον ύφαλο σου ... Αν και ακόμα με τις καταναλώσεις που εχεις δεν χρειάζεται να τρέξει, μπορεις ομως αν θέλεις να την συνδέσεις... Στην συνεχεια βάση καταναλώσεων ρύθμισε την δοσομετρικη να ρίχνει...... Θα το δεις μερα μερα και με δοκιμές, καθε ύφαλος ειναι διαφορετικός και με ανάλογες καταναλώσεις, ετσι θα την αναπροσαρμόζεις και στην πορεία οταν θα μπουσταρεις ακόμα περισσότερο και θα θελει νεα ρύθμιση στο ιχνοστοιχεία! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-01-18 στις 12:15 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει το πρασινο ρασακι που εχω να χτυπαει τα ζωανθους?
Αν και δεν το εχω δει, μια αποικια που ειχα με καμια δεκαρια κεφαλακια εχει γινει ερημονησι με ενα μονο..... Ολα τα αλλα κοραλλακια φυσιολογικα, μετρησεις φυσιολογικες ΚΗ 8,2 PH 8,1 Ca 420 Ma 1400 NO3 2 PO4 0
|
||||
|
||||
![]()
Καμια ιδεα τι ειναι αυτα? Πρεπει να ανυσηχω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |