|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας!
Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη!!! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μερικά ερωτήματα ακόμη: 1. Καταρχάς με το να αφαιρέσω το εσωτερικό και να βάλω εξωτερικό είμαι οκ ή θα έχω προβλήματα διαροοών ή άλλων δυσλειτουργιών; Πάω σε καλύτερη κίνηση; 2. Με δεδομένο ότι το φίλτρο θα μπει στο εσωτερικό του ντουλαπιού που βρίσκεται περίπου 60 cm ή 120 cm (ανάλογα με το ράφι) κάτω από το ενυδρείο μήπως έχω πρόβλημα με την πίεση και δεν στέλνει πάνω το νερό; 3. Fluval 106 ή EHEIM 2211 (150); Το πρώτο εύκολη συντήρηση και ανταλλακτικά; 4. Το αφαιρώ το εσωτερικό ή το αφήνω σε περίπτωση βλάβης του εξωτερικού να λειτουργήσει ως εφεδρικό; 5. Να μείνω σε αυτή την κατηγορία φίλτρων ή να ανέβω στο 206 και 2213, αντίστοιχα; Μήπως γίνει το ενυδρείο μου πλυντήριο και δεν έχω καλή βιολογία; 6. Πώς θα κάνω τη μετάβαση από το εσωτερικό στο εξωτερικό; Το νερό μόνο αρκεί ή πρέπει να του βάλω κάποια βιολογία από το παλιό; 7. Τι βάζω μέσα στο εξωτερικό; Μακαρόνι και τα σφουγγάρια του; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας Γιάννης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για κυκλοφορητή Juwel | gwgos21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-06-13 15:51 |
Φιλτρο bioflow 3.0 Juwel | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-10-12 10:07 |
Ερώτηση Για Juwel Bioflow Super | fantazio77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 31-03-12 08:58 |