|
|
|||
|
|||
![]()
Το blacl moor δειχνει καλυτερα...δεν κολυπμαει κατακορυφα ουτε ειναι πολυ στην επιφανεια....ταισα 2η μερα με αρακα.
Λετε να γλιτωσαμε;αυριο ταιζω κανονικα; Βρε παιδια στα πετσοπ ειναι ανιδεοι η υπαρχει σκοπιμοτητα;ρωτησα 3 γνωστης αλυσιδας κ 1 εξειδικευμενο μονο με ψαρια κ μου ειπαν πως για 2 χρυσοψαρα το 60 ειναι οκ.μαλιστα μιλησαν για 4 ψαρια |
|
||||
|
||||
![]()
Μην επαφίεσαι , χωρίς να ξέρεις τη κατάσταση της βιολογίας δεν μπορείς
να είσαι σίγουρη για τίποτα. Πες μέτρηση αμμωνίας
|
|||
|
|||
![]()
Τεστ jbl nh4 < 0.05
|
|
||||
|
||||
![]()
ταίζεις ελάχιστα και θα σου έλεγα να κάνεις καθημερινές αλλαγές 30% για καμια εβδομάδα
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω. Πως να φερω ομως το νερό σε ιδια θερμοκρασια περιπου;πως να το ζεστανω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις έναν καθαρό κουβά ή βαρελάκι, που να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ με χημικά,
βάζεις νερό βρύσης και προσθέτεις ζεστό νερό που το έχεις ζεστάνει με μια κατσαρόλα ή βραστήρα, έτσι το φέρνεις στη θερμοκρασία που θες, βάζεις αντιχλώριο , και κάνεις την αλλαγή ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια ευχαριστω νομιζα πως δεν κανει το νερο βραστηρα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor S.O.S | pavos | Χρυσόψαρα | 15 | 08-09-16 12:03 |
black moor | Ηφαιστος | Χρυσόψαρα | 2 | 30-04-16 13:47 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |