|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το aquascape εχει γινει τελειο! Μηπως θελει περισσοτερο φωτισμο ομως? Το νερο τελικα πως το μαλακωνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερο δεν το μαλακωνω !
Αρχισε να εμφανιζεται αλγη στα φυτα...οι ωρες φωτισμου ειναι 10. Θα διακοψω μια ωρα στο ενδιαμεσο. Και θα κανω μερα παρα μερα αλλαγες νερου. Προσθηκη CO2 δεν προβλεπεται...για μονο 5-6 φυτα δεν αξιζει τον κοπο. Πανω στο ξυλο...σχηματιστηκε σε διαφορα σημεια ενα λεπτο διαφανο φιλμ ...κατισ αν μουχλα...το οποιο αν το τριψω φευγει. Αλλα ολα αυτα εμφανιζονται συνηθως σε νεα ενυδρεια..οποτε...κανω υπομονη μεχρι να ισορροπησει ! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο το aquascaping και πολύ ωραία ξυλα!!!.
Αυτό το διάφανο φιλμ που λες από ότι έχω καταλάβει εμφανίζεται στα έντονα κόκκινα μοπανι όταν πρώτομπαίνουν στο ενυδρείο. Σε λίγο καιρό μπορεί να πάψει να είναι λεπτό αλλά πιο παχύ και θα μυρίζει άσχημα. Ίσως χρειαστεί να το πλύνεις πολλές φορές για να το ξεφορτωθείς.
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλα το ενυδρείο Γιώργο! Συνέχισε έτσι.
Απλά θα σού έλεγα να φροντίσεις να φτιάξεις 2-3 σπηλιές (εκτός κι αν το έχεις ήδη κάνει) για να έχουν οι θηλυκές αφού είναι απαραίτητο για αυτά τα είδη. Το άσπρο φιλμ είναι μύκητας που σχεδόν πάντα αναπτύσεται σε καινούριες ρίζες. ¶φησέ το και θα φύγει από μόνο του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχα και μερικα ατυχηματα ... αλλα πιστευω οτι απο εδω και περα ολα θα πανε μια χαρα. Τωρα για τον διαχωρισμο και τις σπηλιες...να δουμε αν θα βγαλω ζευγαρι πρωτα και μετα βλεπουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα Apistogramma απ οσα ξερω.. δεν κρατανε σταθερο ζευγαρι, οποτε ειναι καλυτερα να τα εχεις σε χαρεμι (1 αρσ +2/3+ θυλ) θα ζευγαρωσει πιθανοτατα με παραπανω απο μια θυληκες.. εγω βεβαια εχω 1αρσενικο και 1 θυληκο , γιατι δεν ειχε αλλες θυληκες το μαγαζι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω αν ολα πανε καλα...θα εχω 3 ψαρια μεσα...και θα περιμενω να μεγαλωσουν για να δω αν θα βγει ζευγαρι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|