|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση μου καλησπέρα και χρόνια πολλά φιλαρακι...
Μου φαίνονται λιγο περίεργες οι μετρησεις που πήρες... Κοίταξε λιγο τα τεστακια σου και ξανάκανε μια επαναληπτική μέτρηση.. Καλυμπραρισε το ρεφρακτομετρο σου και μετρησε αρχικά αλατοτητα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο και χρόνια πολλά. Το ρεφρακτομετρο το καλιμπραρω πάντα πριν από κάθε μέτρηση. Τα τεστακια είναι όλα καινούρια, εκτός από νιτρικά και kh . Ξεχασα να πω ότι μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα έριχνα 4ml \βδομαδα trace elements Microbe-Lift . Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε μια εβδομαδιαία παύση, ξεκινώντας το κατά το ήμισυ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ, |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται κατι αλλο Θανάση....προχωράμε ετσι και το βλέπουμε!
Βακτήρια συντήρησης και αμινοξέα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νίκο ζωοπλακτον το θεωρείς απαραίτητο στην φάση που είμαι? Κάνω ταργκετ feeding κοπιποδα 2 με 3 φορές την εβδομάδα την εφυλλια, button polyps και το βράδυ την caulastrea. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Θανάση ....
Εχω την γνώμη οτι ειναι υπεραρκετό το ταισμα σου, με βάση το μέχρι τωρα μπουστ του υφαλου σου.. Στην παρούσα φαση δεν χρειάζεσαι κατι περισσότερο, αυτο ομως το βλεπεις και με καθημερινή παρατήρηση, κατανοώντας τις απαιτήσεις των κοραλλιών του υφαλου σου, χωρις αυτο ομως να συμαινει οτι πρεπει να ζοριζουμε καταστάσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης μας! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στα αλατια!! | toliss30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-04-15 12:01 |
νεος στα αλατια | odin79 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 09-05-08 14:38 |