|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά πανέμορφο, να σου ζήσουν όλα και να τα χαρείς!
αν θελεις ανεβασε λίγο την θερμοκρασία έως και 1 βαθμό, θα τους αρέσει.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εννοείται πως κάθε σχόλιο/παρατήρηση είναι δεκτή.
Τώρα είμαι στο 26 ±0,3, λες να πάω περισσότερο?
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yiobi;1031239
Τώρα είμαι στο 26 ±0,3, λες να πάω περισσότερο?[/QUOTE] κοίταξε, εγώ τα δουλεύω χειμώνα καλοκαίρι στους 26,8... |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά σε όλους!
![]() έγιναν κάποιες προσθήκες ακόμη και τώρα λέω να κάτσω φρόνιμα και να αφήσω τη φύση να κάνει τη δουλειά της... (λέμε τώρα..!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() προστέθηκαν: 1 Gramma Loreto 1 Sphaeramia nematoptera Heliofungia actiniformis Favites Acanthastrea Turbinaria Caulastrea curvata Caulastrea red κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο... Καλή πρωτοχρονιά! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία ζωντανά....
Υγείες όλα! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλαρακι και χρόνια πολλά με υγεία!
καλορίζικα τα νέα σου ζωντανά, πανέμορφα όλα..... μπορείς αν θελεις να κατεβάσεις χαμηλά την μοντι, θα σου απλώσει ψιλά και θα σου κάνει σκιές! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια έιναι πως για τη μοντιπόρα δεν ήμουν καθόλου σίγουρος για το που να την βάλω και την έχω βάλει εκεί ψιλοπροσωρινά να δω πως θα τα πάει με το φως. Δεν είχα ποτέ στο παρελθον και δεν είμαι σίγουρος για το τι χρειάζεται. Αν τη βάλω λίγο παρακάτω και πιο πίσω θα είναι καλύτερα λες? Εννοώ σε ένα από τα δύο σημεια που φαίνονται εδώ ![]() τα οποία είναι λίγο πιό πίσω από το κεντρικό "μπλοκ" του βράχου και από την αψίδα. από το πλάι φαίνεται κάπως έτσι. Εκεί όμως θα έχει λιγότερο φως, δεν μας πειράζει αυτό? ![]() τέλος,(αν πάει καλά) απλώνει προς τα πάνω ή προς εκεί που κοιτάνε τα "φυλλα"?? Ευχαριστώ, Γιώργος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New kids in town - Syno | Κλεόβουλος | Tanganyika | 79 | 02-02-18 09:16 |
new kids in town!!! | Giwrgos5 | Δίσκοι | 10 | 26-02-13 23:19 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |