|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
.... ------------------------- Παράθεση:
Υπαρχουν προυποθεσεις για να ανταγωνιστει η απλη αναταραξη του νερου την αεραντλια. Μια απο αυτες ειναι οτι πρεπει να υπαρχει καλη κυκλοφορια στο ενυδρειο, σε ολα τα σημεια του. Η κατακόρυφη κίνηση του νερού με τη αεραντλια και η μεταφορα νερου απο τα χαμηλα επιπεδο στα ανωτερα, διευκολυνει σε ολους τους τομεις την επαρκη οξυγονωση. Εγω που δεν εχω αεραντλια και αρκουμαι με τον κυματισμο απο το spraybar, ξεχασα να πω οτι εχω wave maker (κυκλοφορητη) μεσα στο ενυδρειο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-12-17 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
spray bar | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 11-04-14 17:05 |
Τάπα spray bar | pkas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 03-02-14 17:34 |
spray bar | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-01-10 05:25 |
Spray bars | accnt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 22-12-07 10:27 |