|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που έχω είναι μέχρι 600 βατ κατανάλωση .
Έχει και μεγαλύτερα! |
|
|||
|
|||
![]()
στο περιπου ενα 2000VA (1600watt) ups εχει κοντα στα 150 ευρω. (εχει πανω 6 μπαταριες των 12V/7ΑΗ)....αυτο το συστημα επειδη προσφατα ειχα διακοπη στο γραφειο , κρατησε 2 υπολογιστες περιπου 2 ωρες...οι καταναλωσεις του υπολογιστη στην ουσια ειναι τα τροφοδοτικα, που ειναι 500 watt το καθενα....οποτε με βαση αυτο ας πουμε στο ενυδρειο εχεις εξοπλισμο χωρις τον φωτισμο γυρω στα 100watt , δηλαδη μπορει να αντεξει μια 6-8ωρη διακοπη αν οι μπαταριες ειναι οκ.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι δεν είναι και για πολύ παραπάνω!
Αλλά και σαν σταθεροποιητές δουλεύουν και αυτό βοηθάει πολύ να μην κάψεις τπτ σε περίπτωση ασταθές ρεύματος . |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου γιαννη....
εγώ εχω εναν 1000 και εχω βάλει πάνω μόνο την αντλία επ. και εναν κυκλοφοριτή.... σε διακοπή ρεύματος μου κρατάει καμιά ώρα πάνω κάτω .... |
|
|||
|
|||
![]()
1 ώρα είναι λίγο, δες αν παίρνει εξωτερική μπαταρία, αν γίνει απεργία, να υπολογίζεις διακοπές 5-6 ώρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά με κάτι τέτοιο δεν θα κάνουμε δουλειά;
https://www.skroutz.gr/s/3331355/Hyundai-HYH960A.html Εγώ έχω χώρο δίπλα στο ενυδρείο ένα γκαράζ που ούτε θα ακούγεται. Αλλα θα κάνει δουλειά; πόσα βατ πρέπει να βλέπω; αυτή λέει 650 Αυτή λέει 1000βατ https://www.skroutz.gr/s/7577873/Kraft-YK1200i.html
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα, φιλε δεν συνιστω γεννητρια και μαλιστα κινεζικη σε μικροσυστηματα γιατι κανουν μεγαλη διακυμανση τασης , υπαρχει περιπτωση να εχεις απωλειες...το ups προτεινεται για συστηματα που ειναι μικροηλεκτρονικα-μικροσυσκευες...ενα μικρο ups και εξτρα μπαταριες ειναι η λυση που θα προτεινα...να εχει προνοησει απο πριν να τις εχεις φορτισει και αν χρειαστει να τις αλλαξεις..ειναι δουλεια σχετικα ευκολη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η κάθε περιοχή είναι διαφορετική..... σε εμένα λόγου χάρη, επειδή είμαι σε βουνό, έχουμε το χειμώνα αρκετές αλλά μικρές διακοπές..... τώρα για 5-6 ώρες διακοπή, έχει να γίνει από 1993.....αν ξαναγίνει, θα τρέχω δυστυχώς για πολύ σοβαρότερα πράγματα στην δουλειά μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κουβέντα πιάσαμε και μου αρέσει
![]() Κοίτα πως το σκέφτομαι εγώ. Ένα ups θέλει 150 ευρώ και θα δουλεύουν μόνο οι αντλίες. Με τα ίδια λεφτά παίρνω μια γεννήτρια και θα μπορώ να δουλέψω όλο το σύστημα για κάποιες ώρες. Ζω στην ¶νδρο και γενικά έχουμε πολλά πάνω κάτω στο ρεύμα. Ευτυχώς δε μου έχει κάψει τίποτα (ακομα) από το ενυδρείο. Πριν 2 χρονια στην Τήνο έμειναν από βλάβη 3 μέρες χωρίς ρεύμα. Αν γίνει κάτι ανάλογο θα μπορέσω με τη γεννήτρια να κρατήσω το σύστημα. Ενώ με το ups θα το κρατήσω για κάποιες ώρες. Ετσι το σκέφτομαι εγώ(δεν ξέρω αν είναι σωστές οι σκέψεις μου) ... Τι να πω;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή στο χθεσινοβραδινό backup | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 2 | 07-11-17 09:32 |