|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πας για φιλτρο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
με το U3 δεν θα κάνεις δουλειά και βάλε και ζευγάρια μη τα αφήνεις έτσι, προσωπικά δεν μου αρέσει μόνο ένα φύλο Για Ram θα πρέπει να βάλεις μια ομαδούλα από 8-10 ψαράκια, αλλά θα έχεις και τα Κορυ και να μη βάλειις κάτι άλλο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα λεω. Κ μικρα κ μπορουν να γινουν κοπαδακι... http://www.seriouslyfish.com/species...agus-ramirezi/ Αρα εχουμε 6 κορι 8-10 απο αυτα κ δυο golden. Νομιζω εκλεισε το θεμα κ παω για εκει. ------------------------- ειδα το FLUVAL 206. Νομιζω ειμαι οκ με αυτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 30-11-17 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε,
ποια golden λες ; ---------------------- Ξαναδιάβασα το θέμα σου και το είδα πως έχεις Chinese golden algae eater Τωρα για αυτά τι να σου πω, διαολοψαρα ![]() Αν μπορείς βγαλε τα, είναι πολύ πειραχτήρια και αν γεννήσουν τα Ραμ, θα πέσει ξύλο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 30-11-17 στις 17:19 |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ.....
![]() ![]() Με το Fluval 206 ειμαι οκ ή να παρω το 306? ------------------------- Θα βαλω πρωτα αμμο φιλτρο σωστο θα το αφησω να στρωσει σωστα κ μετα θα μπουν..... ------------------------- γυρισα σπιτι λιγο αργα σημερα... βρηκα τη κανελα να εχει πιασει μια σαν μουχλα-αλγη κ τα τζαμια κατι κουκιδες.... την εβγαλα κ την πεταξα. κριμα κ ειχε παει χρωμα το νερο το πρωι κ μαρεσε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 01-12-17 στις 11:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί την πέταξες βρε,
δεν είναι τίποτα αυτή η άσπρη γλίτσα, είναι μύκητας που πιάνουν τα καινούρια ξύλα φεύγει μόνη της . Βάλε άλλη κανέλα, 5-6 ξυλαράκια, αν πιάσει γλίτσα και σε ενοχλεί , πλύνε τες στη βρύση και βάλτες πάλι. Οι κουκίδες στα τζάμια είναι άλγη μάλλον. Φίλτρο όσο πιο μεγάλο , τόσο πιο καλό
|
||||
|
||||
![]()
Λεω κ γω... νταξει θα βαλω αλλη. Ηταν καθαρισμενα τα τζαμια οταν μπηκε....
Σε μια μερα βγηκε αυτη η αλγη... τεσπα No problem Ναι θα κοιταξω για το 306 γιατι τα ραμ θελουν καλη φιντρανση κλπ. Πηγα σημερα πρωι Ερμη κ πηρα τη πιο ψιλη μαυρη που ειχε με κοκομετρια 0,6-1,2 δεν ειχε πιο ψιλη.... Ελπιζω να ειναι οκ για τα κορι. ε? ------------------------- Τελικα χρειαστηκαν 25 κιλα αμμος για ολο το πατο (εφυγε ολο το παλιο χαλικι-αμμος δεν εμεινε τιποτα). Εμεινε κ ενα 5κιλο καβατζα, καθαριστικε κιολας.... Αλλαξε κ η διαρρύθμιση των φυτων με τις Βαλισνεριες αριστερα να δημιουργουν σκια κ ολα τα αλλα δεξια... ωραιο εγινε αλλα θελει κ αλλα φυτα να γεμισει ![]() Δε ξανακανω αλλη ανακαινηση! Αψογη η μαυρη αμμος.... ομορφυνε λιγο ακομα γενικα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 01-12-17 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βάλε και καμια φωτογραφία να χαζέψουμε και εμείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εχουμε και ουριτσες!
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 28-12-17 στις 08:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Ουριτσες; απ'τα σκαλαρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |